POGLEDAJTE KAKO JE NOVA PRVA DAMA IZGLEDALA U MLADOSTI: Kažu da nije bilo ljepše djevojke od nje, POGLEDAJTE SLIKU I SVE ĆE VAM BITI JASNO

Svijet
POGLEDAJTE KAKO JE NOVA PRVA DAMA IZGLEDALA U MLADOSTI: Kažu da nije bilo ljepše djevojke od nje, POGLEDAJTE SLIKU I SVE ĆE VAM BITI JASNO
Jill Biden (69) danas je postala prva dama SAD-a. Njezin suprug Joe Biden (78) izabran je za 46. američkog predsjednika, a njihova ljubavna priča oduševila je cijeli svijet. 

Jill Biden (69) danas je postala prva dama SAD-a. Njezin suprug Joe Biden (78) izabran je za 46. američkog predsjednika, a njihova ljubavna priča oduševila je cijeli svijet, piše 24sata.hr.

Jill je više puta na društvenim mrežama objavila njihove fotografije iz mladosti. Pratitelje je posebno zaintrigirala crno-bijela fotografija na kojoj pozira sama.

jill1

- Odrastajući, željela sam dvije stvari: brak poput mojih roditelja - snažan, pun ljubavi i pun smijeha - i karijeru. Oboje sam pronašla sa Joeom - napisala je u opis objave.

Upoznali su se na spoju naslijepo 1975. koji je organizirao Joeov brat Frank. Joe je tada bio 33-godišnji senator, a 24-godišnja Jill Taylor Jacobs završavala je fakultet.

Oboje su već imali brakove iza sebe, Joe s Neilijom Hunter, a Jill se rastala na prvoj godini fakulteta.

jill2

- Završavala sam fakultet i izlazila sam s dečkima u trapericama i tenisicama. Kada je Joe ušao kroz vrata, vidjela sam da na sebi ima sportski sako i mokasine. Pomislila sam si da nećemo završiti zajedno ni za milijun godina. Bio je devet godina stariji od mene! No otišli smo u kino i stvarno smo kliknuli. Kada me otpratio doma, rukovao se sa mnom i poželio mi laku noć. Otrčala sam gore i u 1 ujutro nazvala majku i rekla joj: 'Napokon sam upoznala gospodina!' - ispričala je Jill za Vogue.

Par se vjenčao 1977., nakon što ju je on pet puta zaprosio te imaju kćer Ashley (39).

Ne propustite