SVI GLEDAJU U ONO ŠTO JE OBUKLA JILL BIDEN ZA INAUGURACIJU: Vidite li detalj u koji svi gledaju? (FOTO)

Svijet
SVI GLEDAJU U ONO ŠTO JE OBUKLA JILL BIDEN ZA INAUGURACIJU: Vidite li detalj u koji svi gledaju? (FOTO)
Jill Biden postaje prva dama SAD-a te na toj poziciji nasljeđuje Melaniju Trump koja je Bijelu kuću danas napustila u crnini.

Jill Biden postaje prva dama SAD-a te na toj poziciji nasljeđuje Melaniju Trump koja je Bijelu kuću danas napustila u crnini, piše Index.hr.

Jill i Joe Biden, 46. predsjednik SAD-a, na Kapitol su stigli oko 16:30 po našem vremenu, a Jill je iz automobila izašla u kreaciji mlade dizajnerice iz New Yorka Alexandre O’Neill.

Nova američka prva dama odlučila se za oceansko plavi vuneni kaput i haljinu iste boje. I haljina i kaput ručno su prošiveni biserima i Swarovski kristalima, koji su privukli najviše pažnje danas.

Odabrala je i zaštitnu masku istog materijala.

Američki mediji već pišu da njen modni odabir označava "novi početak". Jill Biden ovim je potezom pokazala da će tijekom mandata svog supruga podržavati manje poznate američke dizajnere, pišu. Vanity Fair ovaj potez već naziva "povratkom modne diplomacije".

Plava boja, rekla je dizajnerica u priopćenju za medije, odabrana je s posebnom porukom na umu - simbolizira "povjerenje, samopouzdanje i stabilnost".

Mlada dizajnerica O'Neill je svoj brend Markarian lansirala u New Yorku 2017. godine. Poznata je po razigranim haljinama i topićima koji često uključuju šljokice i pernate detalje.
 

Ne propustite