ARKANOV SIN PRVI PUT PROGOVORIO O LUNI ĐOGANI, bili su u vezi: PORUČIO JOJ JEDNU STVAR

Show
ARKANOV SIN PRVI PUT PROGOVORIO O LUNI ĐOGANI, bili su u vezi: PORUČIO JOJ JEDNU STVAR
.

Veljko Ražnatović je otvorio dušu i ispričao sve o detinjstvu, odrastanju bez jednog roditelja, supruzi Bogdani, sinu Željku, majci Ceci, ali i o njenom novom dečku.

Veljko smatra da je došlo vreme da se njegova majka zaljubi i ponovo uda.

"Stvarno sam sretan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čovjeka, jer uvijek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli", rekao je on.

Arkanovom i Cecinom nasljedniku najteže pada što oca gotovo i da nije zapamtio, jer je ubijen kada je on imao samo četiri godine, 15. januara 2000. godine.

"Stalno sam pitao gdje mi je tata, a mama i tetka nisu htjele da me lažu, pa su mi priznale da je mrtav. To je bio šok za mene. To je šok za svako dijete... Sreća pa sam bio baš mali. Ne želim da pričam o tome, to su teške teme, samo mi znamo kako nam je bilo. Ne mogu više ni da razmišljam o nefer stvarima koje su mi se dogodile. Sada je na meni da pružim sve svom djetetu, da nastavim život dalje", priča Ražnatović.

veljko

foto: Printscreen

Veljko je progovorio i o svojim bivšim djevojkama Maši Terzić i Luni Đogani:

"Jedina ozbiljna veza mi je bila sa Mašom, trajala je četiri godine. To je bila prva velika ljubav, ali smo bili djeca, nismo bili zreli... Sa Lunom sam bio u nekoj smiješnoj vezi. U stvari, to nije ni bila veza, bili smo u vrtiću. Mislim da smo imali šest godina. Kao klinci smo bili zaljubljeni jedno u drugo. Čuo sam da je trudna i želim joj svu sreću, da se uda i da ima što više djece."

Djetinjstvo mu je, pored smrti oca, obijležilo i hapšenje majke Svetlane. Ubistvo oca niko od njega nije krio, ali hapšenje majke jesu:

"Dok je mama bila u zatvoru, ja sam mislio da je u Americi. Anastasiji i meni su pričali da je otišla na turneju i ja sam vjerovao u to. Bio sam dijete, išao sam u školu i čekao da se majka vrati, a oni su govorili da će uskoro. Niko od djece me nije zadirkivao, bili smo svi mali, pa o tome nismo ni razmišljali", rekao je Ražnatović.

(kurir.rs)

Ne propustite