TRAJKOVIĆIMA TREBA 10.000 EURA MJESEČNO, A EVO KOLIKO TROŠE NA DADILJU: Đani otkrio porodičnu tajnu

Show
TRAJKOVIĆIMA TREBA 10.000 EURA MJESEČNO, A EVO KOLIKO TROŠE NA DADILJU: Đani otkrio porodičnu tajnu
.

Članovi porodice Trajković izazvali su burne komentare u javnosti kada su istakli da im je potrebno 10.000 eura na mjesečnom nivou.

Ipak, nijedan evro ne odlazi na dadilju, iako se snajka folkera Radiše Trajkovića Đanija - Nina, supruga njegovog starijeg sina Miloša, porodila prije skoro dva meseca.

- Nina i Miloš ne žive sa nama. Imaju svoj stan. Snajka je super, divna je i brižna majka, oboje vode dosta računa o bebi. Slađa i ja im pomažemo oko čuvanja unuka, kao i njeni roditelji koji dolaze svake druge sedmice iz Kragujevca u Beograd. Nemamo dadilju - otkrio je Đani za Alo.

2161501-djani-2-censored-ff-1

foto: Printscreen

- Moram da vam ispričam da je za Božić paricu iz česnice izvukao unuk. On je stavio ruku i ispostavilo se da je pogodio pravi dio pogače, znači biće kockar na dedu. Samo da ne povuče cuclu na mene - našalio se Trajković na račun svoje sklonosti ka piću.

- Volio bih da i moj drugi sin Marko ove godine postane tata. On je u dugoj i ozbiljnoj vezi, ali to je sve do njega, ako i on bude odlučio da se ženi mlad, neka bude kako on hoće.

(pulsonline.com)

Ne propustite