OTKRIVENO ŠTA JE MIKA ALEKSIĆ REKAO JUČER U TUŽILAŠTVU: "Tvrdio je da je u šoku i da ne može da povjeruje u optužbe"

Region
OTKRIVENO ŠTA JE MIKA ALEKSIĆ REKAO JUČER U TUŽILAŠTVU: "Tvrdio je da je u šoku i da ne može da povjeruje u optužbe"
Vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) krivičnom prijavom, koju je policija juče Višem javnom tužilaštvu u Beogradu podnela protiv njega, na teret se stavlja čak osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji!

Vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) krivičnom prijavom, koju je policija juče Višem javnom tužilaštvu u Beogradu podnela protiv njega, na teret se stavlja čak osam si*ovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji!

Kako je potvrdila Ivana Rakočević, portparol tužilaštva, Aleksić se sumnjiči da je navedena krivična dela počinio od 2008. do prošle godine i to nad šest oštećenih.

Aleksić je juče po podne priveden iz stanice policije u tužilaštvo i na saslušanju je, kako se saznaje, negirao izvršenje ovih teških krivičnih djela. Podsjetimo, Aleksića su za silovanja i seksualno zlostavljanje optužile poznata glumica Milena Radulović i još nekoliko devojaka koje su išle u njegovu školu glume „Stvar srca“.

"Izjavio je da nisu tačni navodi nekadašnjih polaznica njegove škole, tvrdeći da nijednu od njih nije neprimjereno dodirivao, a kamoli si*ovao. Pokušao je da objasni da je imao specifične metode rada s djecom, ali je tvrdio da nikada nijednoj djevojčici nije naudio. Tvrdio je da je u šoku i da ne može da povjeruje u optužbe", kaže izvor. Poslije saslušanja, on je sproveden u Centralni zatvor, pošto je sud prihvatio predlog tužilaštva da mu bude određen pritvor.

Kako je potvrđeno iz Višeg tužilaštva, sumnja se da je od šest oštećenih jedna bila maloletna, dok je prema ostalim oštećenima krivična djela činio kako dok su bile maloljetne, tako i nakon punoljetstva.

(Kurir.rs)

Ne propustite