"Kako je nije bilo sramota da ovakva izađe pred svatove? A pogledajte još šta drži u ruci!": Slika nevjeste obilazi Facebook, vidite li zašto su je napali?

Objavljeno:19.01.2021 - 10:04
A A A Times Arial

Društvenim mrežama se širi slika ove nevjeste, a svi upiru prstom u jedan detalj. Da li ga vi vidite?

Razlog za to je očigledna razlika imeđu boje njenog lica i vrata i ostatka tijela. Zbog toga, počašćena je na Fejsbuku komentarima poput toga da je "prava katastrofa", a ljudi se pitaju i "kako je nije bilo sramota da se ovakva pojavi među zvanicama".

- A ne samo to, zašto se slikala sa gomilom spanaća? - podsmješljivo komentarišu mladinu fotografiju sa puzavicom.

9qrk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnpvn01eqv8vnzdlnzm0otu4ntyzotq1ztlmmzyznzcwote2owu3mzmucg5nkzmczqkeaieaaq

Kao i često puta na internetu, komentatori su prenaglili, pošto se radi o tome da je mrežica koja je dio vjenčanice, druge boje koja odudara od mladinog tena.

- Ta mrežica je neophodna, vidite valjda da ima dubok dekolte, da je nema, haljina ne bi mogla da stoji - upozoravaju malobrojni, ali uzalud, jer slika se već proširila, zajedno sa zajedljivim komentarima.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!