Rođeni u ova 3 znaka horoskopa umiju da budu brutalni: Ne kačite se s njima, inače ćete zažaliti!

Horoskop
Rođeni u ova 3 znaka horoskopa umiju da budu brutalni: Ne kačite se s njima, inače ćete zažaliti!
Kako nas karakteriše temperament, ali i vaspitanje koje nosimo iz porodice, tako nas određene osobine opisuju i rođenjem u određenom horoskopskom znaku.

Kako nas karakteriše temperament, ali i vaspitanje koje nosimo iz porodice, tako nas određene osobine opisuju i rođenjem u određenom horoskopskom znaku.

Zodijačke znakove astrolozi svrstavaju po grupama - na vodene, vazdušne, vatrene i zemljane, ali ovo nisu i jedine podjele. Postoji i selekcija na kardinalne i fiksne, a sve to daje određene crte i karakteristike svakom znaku ponaosob.

Ipak, veliku pažnju i u društvenom smislu, privlače oni impulsivni i znakovi koji ne vladaju samokontrolom. Ponekad ih to može činiti i brutalnima, a da li ovo podrazumijeva samo negativnu osobinu, pročitajte u daljem tekstu i provjerite spadate li u grupu malo "težih" osoba.

Škorpija
Ovaj vodeni znak uvijek je na top listi "neomiljenih". Ovim znakom upravlja planeta ratnik Mars, ali i mračni vladar podzemlja Pluton. Iz već ovih izvedenih opisa imamo sliku ratoborne osobe koja može i pritajeno da ubode svojom otrovnom žaokom, ali, ako je za opravdati ovu karakternu osobinu, upotrebiće svoje "supermoći" samo ako je duboko povrijedite.

Ma koliko mislili da je bezosjećajna, Šorpija spada u najemotivnije znakove horoskopa, što je zbog svoje prirode nagoni na osvetnički momenat. Iako spada u vodene znakove, ne ulazite u velike rasprave s njom osim ako u startu ne prihvatite kapitulaciju koja može biti bolna.

13

Ovan
Sa nima se ne izlazi na kraj, i zato, ne pokušavajte da "ispravljate krivu Drinu". Ovan će se držati svojih uvjerenja, a neće prezati ni da vas verbalno ponizi. Smatra da mu je rođenjem dato mjesto lidera i da su jedino njegovi stavovi validni.

Ovnovi "hvataju" na galamu, pa će se mnogi povući pred ovim agresivnim nastupom, što će on protumačiti kao da "čini pravu stvar". I pored toga što su nekada nedokazani, Ovnovi su hrabri i neustrašivi. Ako im se nađete na meti kad ih uvati napad bijesa, samo pustite da ih to prođe i ponašaće se kao da se ništa nije desilo.

Blizanci
Mogu li Blizanci biti brutalni? Ne, makar ne vidno. Ipak, ovi vrsni manipulatori reći će vam najgore stvari o vama, ali upakovane u najsjajniji celofan. Nećete odmah biti svjesni težine izrečenog, osim ako niste dobro pronicljiva osoba, ali sustići će vas kada se stvari ohlade, a tada zadata rana umije silno da peče.

Simpatični i umiljati, teško da na okruženje mogu ostaviti utisak bezdušne i opake osobe, ali imaju neprikosnovenu verbalnu nadmoć nad ostalim znakovima Zodijaka. Budite oprezni u komunikaciju i čitajte između redova.

(Telegraf.rs)

Ne propustite