Oglasio se advokat Mike Aleksića: Ja njega i njegovu ženu poznajem dugo godina i ne mogu da povjerujem da je uradio to za šta ga sumnjiče

Aktuelno
Oglasio se advokat Mike Aleksića: Ja njega i njegovu ženu poznajem dugo godina i ne mogu da povjerujem da je uradio to za šta ga sumnjiče
.

Miroslavu Miki Aleksiću sudija za prethodni postupak Višeg suda odredila je pritvor do 30 dana i to iz razloga da ne bi ometao postupak uticajem na svjedoke, da ne bi ponovio krivično djelo i zbog uznemirenja javnosti. Na ovu odluku on se može žaliti u roku od tri dana.

875187-2802-news1-dado-djilas-ls

Kako se saznaje Aleksić nije komentarisao određivanje pritvora, jedino se navodno čudi šta ga je snašlo. Prema našim informacijama u tužilaštvu je negirao da je počinio radnje koje mu se stavljaju na teret. On je inače osumnjičen za osam silo*anja i sedam nedozvoljenih poln.ih koje je počinio nad šest djevojaka.

- Na saslušanju je rekao svega nekoliko rečenica. Nije detaljisao. Ukratko je kazao da negira djelo i naveo da ne zna zašto su ga te djevojke optužile i to poslije toliko godina - kaže naš izvor.

Aleksićev advokat Nemanja Jolović kaže da su optužbe protiv njegovog branjenika ozbiljne:

- Ja i njega i njegovu ženu poznajem dugo godina i ne mogu da povjerujem da je uradio to za šta ga sumnjiče. Vidjećemo sa kakvim će dokazima izaći tužilaštvo. Očekujem da krajem nedjelje počne saslušanje i oštećenih. Tek kad se to završi i vidim spise moći ću nešto određenije da kažem.

Izvor:Espreso

Ne propustite