NOVINAR DUŠAN IVKOVIĆ JE ŠEST GODINA BIO MIKIN UČENIK, OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO: Sa strahom smo išli prema učionici...

Objavljeno:18.01.2021 - 19:35
A A A Times Arial

Novinar Dušan Ivković nekadašnji je učenik glumačke škole Mike Aleksića u kojoj je proveo punih šest godina.

screenshot-10

"Čas je počinjao sa molitvom Oče naš, zatim se išlo na brzalice i išlo se na kratke vježbe. Kod Mike smo uglavnom slušali lekcije životne i profesionalne, dok su se kodnjegove supruge časovi svodili na praktične vježbe i kod Zarića se svodilo na scenski pokret", objasnio je novinar, koji ne krije da je bio u šoku kada je prvi put saznao za ovaj slučaj i hapšenje čuvenog vlasnika škole glume.

Dušan dodaje da je za njega i njegove prijatelje iz tog doba poražavajuća stvar da čovjek, heroj njihovog djetinjstva može da uradi tako nešto.

"Te famozne ijreči "marš na umivanje"... to se dešavalo kada nije bio zadovoljan nekim našim odgovorom, kada bi se pričalo na času. Imao je stroge, pedagoške mjere koje su bile poznate, ta škola je važila kao najelitnija i najbolja u Srbiji. Činjenice su da je imao takav pristup djeci, a svima nama je bilo jako neprijatno kada bi nas stavio na stub srama i uzeo nas na zub. Kada bi se peli na sprat, pitali smo ko je gore i kad god bi nam rekli Mika, peli smo se sa nekim strahom, upravo izazvan tim ophođenjem prema djeci", objasnio je Dušan i naglasio da su neki od njih zbog toga kasnije imali i traume.

Izvor:Informer
 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!