Tinejdžerka spasila svoju porodicu kaoja je izgubila miris zbog Covid-19 i nisu shvatili da im kuća gori!

Crna hronika
Tinejdžerka spasila svoju porodicu kaoja je izgubila miris zbog Covid-19 i nisu shvatili da im kuća gori!
.

Porodica iz Teksasa koja je izgubila osjetilo mirisa jer ima koronavirus zamalo je umrla kad im je požar zahvatio požar i nisu mogli osjetiti dim, piše CNN.

 

a person talking on a cell phone: Bianca Rivera, 17, saved her family's life.(KWTX)

Jedini član porodice koji nije imao virus bila je 17-godišnja Bianca Rivera. Kad je tinejdžerka u petak rano u petak osjetila miris dima u njihovom domu u Wacu, brzo je evakuirala svoja tri člana porodice i njihova četiri psa.

"Zapravo se ne smatram herojem", rekla je Bianca za CNN-ovu podružnicu KWTX. "Upravo sam učinila ono što bi bilo ko drugi učinio za vlastitu porodicu. Samo sam htjela sve izvući na sigurno i živo."

Požar je izbio oko 2 sata ujutro u jednospratnici, što je bio totalni gubitak, izvijestio je KWTX.

 

a house with a fence in front of a building: The family's home was a total loss, CNN affiliate KWTX reported.(KWTX)

"Ova porodica ima sreću da je živa", tvitala je vatrogasna služba Waco. "@WacoTXFire želi podsjetiti sve da osiguraju da u svom domu imate ispravne alarme za dim."

Bianca je rekla da je prvo probudila porodicu i pomogla svima da izađu na stražnja vrata.

"Počela sam mirisati izgorenu plastiku. Tada sam postala opreznija i otrčala van iz svoje sobe", rekla je Bianca. "Nisam mogla proći ni hodnik jer je bio ispunjen s toliko dima."

Zatim se vratila u zapaljenu kuću kako bi spasila porodične ljubimce.

"Iskreno, samo sam ja štitila svoju porodicu i odvela ih na sigurno. Nije mi bilo važno hoću li se povrijediti ili ću izgorjeti sve dok sam ih izvukla žive i zdrave, bi bilo dobro ", dodala je.

Ne propustite