SVI ZNAJU HARISA DŽINOVIĆA, A EVO KO JE NJEGOVA KĆERKA, POPULARNA JE NA INSTAGRAMU: Upecala zgodnog fudbalera, OBJAVLJENA SLIKA

Show
SVI ZNAJU HARISA DŽINOVIĆA, A EVO KO JE NJEGOVA KĆERKA, POPULARNA JE NA INSTAGRAMU: Upecala zgodnog fudbalera, OBJAVLJENA SLIKA
.

Pjevač Haris Džinović i Melina poslije dvanaest godina veze, dobili su prvo kćerku Đinu, a potom i sina Kana, a jedno drugom su se zavjetovali na vječnu ljubav, na svadbi koja je održana na veoma luksuznoj jahti „Malteze falkon“.

o-5018378-1024

Đinu Džinović na Instagramu prati preko 25 hiljada ljudi, a po fotografijama se vidi da je nasledila maminu ljepotu i da je sretno zaljubljena.

Na društvenim mrežama, gde je veoma aktuelna, Đina već diktira modne trendove. Veoma je umjerena, smjerna, prati trendove kao svi tinejdžeri.

Ona je u vezi sa fudbalerom Crvene Zvezde Andrejem Đurićem, sa kojim često objavljuje slike, prenosi NovaS.

– Kod nas u kući su, kao u većini porodica, podeljene uloge i tako dobro funkcionišemo. U one stvari koje Melina vodi ja se ne miješam jer ona to dobro radi. S druge strane, ja sam taj koji ima jednu drugu vrstu edukacije, a to je da postanem prijatelj sa djecom jer tada će mi se otvoriti i sve ću o njima znati. Ako smo na relaciji roditelj–dijete, to se neće dogoditi i deca postaju zatvorena. To je neka formula koje se pridržavam i idem u tom pravcu, pa ćemo vidjeti da li je dobro, izjavio je jednom Haris Džinović.

screenshot-8

screenshot-9

screenshot-10

screenshot-7

Izvor:Oslobođenje

Ne propustite