OGLASILA SE SEKA SABLIĆ, IMALA JE NEŠTO VAŽNO DA KAŽE: Prije nekoliko godina vidjela sam emisiju sa djecom i jasno mi je bilo da gledam monstruma

Region
OGLASILA SE SEKA SABLIĆ, IMALA JE NEŠTO VAŽNO DA KAŽE: Prije nekoliko godina vidjela sam emisiju sa djecom i jasno mi je bilo da gledam monstruma
Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić podržala je koleginicu Milenu Radulović nakon njene ispovesti da ju je čuveni pedagog glume Miroslav Mika Aleksić silovao.

Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić podržala je koleginicu Milenu Radulović nakon njene ispovijesti da ju je čuveni pedagog glume Miroslav Mika Aleksić silovao.

Ona je rekla da, na sreću, nikada nije upoznala Aleksića, ali da joj je gledjaući njegove emisije sa djecom bilo jasno da gleda, kako je rekla, monstruma.

1451895-screenshot-26-ff

''Pridružujem se zgražavanju i najstrašnijoj osudi za Miku Aleksića koga na sreću nisam ni vidjela ni upoznala, ali sam videla prije nekoliko godina njegovu emisiju sa djecom i jasno mi je bilo da gledam monstruma! Treba da se zapita ovo nesređeno društvo gdje su psiholozi itd. Ovako su predatoru žrtve same dolazile i to one najljepše, ustreptalih duša, željne ljepote glume. Naravno, velike čestitke djevojkama”, rekla je Seka Sablić.

Podsjetimo, u subotu uveče je poput bombe odjeknula ispovijest glumice Milene Radulović, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić.

(Kurir.rs)

Ne propustite