BRANISLAV LEČIĆ OBJELODANIO DA JE ISPISAO DJECU IZ ALEKSIĆEVE ŠKOLE GLUME: Bili su godinu dana, a onda sam SVE saznao!

Objavljeno:17.01.2021 - 19:11
A A A Times Arial

Foto: Marina Lopičić, Vladimir Šporčić

Milena Radulović optužila je scenaristu, režisera i učitelja glumce Miroslava Miku Aleksića da ju je si**vao, a mnoge kolege su pružile podršku njoj i ostalim djevojkama koje su takođe smogle snagu da ga prijave. Tim povodom se oglasio i glumac Branislav Lečić, koji je istakao da je svoju djecu ispisao iz te škole. 

Naime, Branislav se oglasio na svom Instagram profilu pa poručio:

"Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i kćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez riječi. Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o djeci i da ne govorim. To ostavlja trajne posljedice na život žrtve nasilja i drasticno mijenja pogled na svijet! Si**vanje je poniženje tijela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas!", pisalo je u njegovoj objavi.

2434957-screenshot-9-ff

Foto:Printscreen

Podsjetimo, Milena Radulović je u potresnom intervjuu istakla da je imala 17 godina kada ju je on si***ao.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je si**vao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović pa dodala:

- Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu sedmično, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra deca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, djevojčice su dolazile u suknjama, dječaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvijek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila - kaže Milena Radulović za Blic.

(Kurir)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!