OVO MOLIM MEDIJE DA OBJAVE: Milena Radulović se oglasila na Instagramu!

Aktuelno
OVO MOLIM MEDIJE DA OBJAVE: Milena Radulović se oglasila na Instagramu!
.

Glumica Milena Radulović, koja je šokirala javnost svojom ispoviješću da je u 17. godini bila si**vana od strane profesora glume Miroslava Mike Aleksića, oglasila se sa novim informacijama.

U želji da ohrabri sve devojke koje su prošle kroz njenu ili sličnu situaciju, Milena se oglasila na Instagramu nakon što je dala izjavu u policiji.

Sve kojima je potrebna pomoć uputila je na inspektorku Vesnu Gašić Stojković, za koju je istakla da je "osoba koja vraća vjeru u život i institucije".

"Nju kad vidiš, znaš da nisi sama!", poručila je glumica između ostalog.

"Kapa dole za ovu neviđenu ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašić Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato što može da vam pomogne, već zato što takvi ljudi mijenjaju Srbiju u bolje mijesto. Ako ste doživeli nešto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoć, evo ko će vam pomoći! Hvala, Vesna!", napisala je Milena putem društvenih mreža.

milena-r

Foto:Printscreen Instagram

Podsjetimo, MUP je odredio pritvor Miki Aleksiću (69) zbog sumnje da je izvršio krivična djela si**vanje i nedozvoljene po**e radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012. do 2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, se**ualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dvije za vrijeme izvršenja krivičnog djela bile maloljetne. 

Javnost u Srbiji šokirana je optužbama koje su iznijele devojke, među kojima je i glumica Milena Radulović.

(Mondo.rs)

Ne propustite