LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA JANUARA: Blizanac svjesno vrijeđaju partnera, Bika čeka lijepa prilika za vezu

Horoskop
LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA JANUARA: Blizanac svjesno vrijeđaju partnera, Bika čeka lijepa prilika za vezu
Nekima je početak godine donio dosta lijepih emotivnih trenutaka. provjerite šta za vaš znak u Zodijaku kaže ljubavni horoskop do kraja januara.

Nekima je početak godine donio dosta lijepih emotivnih trenutaka. provjerite šta za vaš znak u Zodijaku kaže ljubavni horoskop do kraja januara.

Ovan

Vi ćete do kraja ovog mjeseca morati da donesete odluku da li da date još jednu šansu jednom Ovnu. Vi ga jako volite i to je činjenica, ali on vam je već jednom slomio srce i plašite se da to ne učini ponovo. Dobro razmislite šta činite.

Bik

Ono što je bitno za Bikove do kraja prvog mjeseca 2021. jeste da moraju da znaju da za pravu ljubav još nije kasno, pa čak ni za romansu sa jednim Jarcem iako se vama sad čini da je među vama konačno sve gotovo i da nema nazad. Ali, ima, budite strpljivi, piše sajt Sve mi diraj, al ono što volim i ne pokušavaj.

shutterstock-74939476-872x610

Blizanci

Nemojte nikome ništa obećavati ako niste sigurni da ćete to moći i da ispunite. Do kraja mjeseca, oni koji su u vezama vrlo će svjesno raditi stvari za koje znaju da će slomiti srce osobi sa kojom su. Blizanac misli da nema opciju, ali griješi. To ćete skupo platiti iako vam se čini da ste trenutno da dobitku.

Rak

Zvuči kao fraza, da se ljubav dešava kada joj se najmanje nadamo, ali za slobodne Rakove tako će biti do kraja mjeseca. Moguće je da ćete na kraju ostati jako razočarani jer to ipak neće biti ona prava i iskrena emocija.

Lav

Ono što je jasno jeste da vama i dalje jako treba ljubav jednog Ovna. Ali istina je da on prosto nije u stanju da vam je pruži i da je zapravo srećan i bez vas. Ma koliko da vas to boljelo morate sa tim da se pomirite.

Djevica

Može sve da se promjeni već danas ukoliko odlučite da se borite za osobu do koje vam je stalo. Jedan Rak silno želi vašu ljubav pa ako želite sreću, onda mu dajte priliku da vam priđe jer će umijeti da vas usreći.

Vaga

Ono što je veoma bitno jeste da ovo još nije vrijeme koje je prikladno i pametno za vraćanje u prošlost. Imajte to na umu ukoliko dođete u situaciju da se sretnete sa nekim bivšim ili bivšom. Jednom Ovnu je stalo do vas više nego ikad i u to nema nimalo sumnje.

Škorpija

Može se reći da ćete iskreno uživati u svemu što slijedi tokom narednih nekoliko dana. Zapravo je ovo sjajna prilika da se posvetite sebi i svojim željama, da zavolite i da se prepustite emocijama koje ste svakako željeli.

Strijelac

I dalje gledate u prošlost ali to nije ništa čudno sa obzirom da vam nikad nije pošlo za rukom da zaboravite jednog Ovna. Do kraja mjeseca vam slijedi još jedan susret sa njim prilikom kojeg nećete ni sami znati šta je ono što je za vas najbolje.

Jarac

Nema ništa loše u tome da date još jednu šansu osobi iz vaše prošlosti. Ako vas ona iskreno voli, a sva je prilika da je tako, onda joj dajte šansu da vam dokaže da joj je stalo i da se kaje što vas nije čuvala iako vas je dugo imala kraj sebe. Nemojte biti ponosni i oholi.

Vodolija

Ovo će biti sjajan period za vas i moći ćete konačno da ostvarite svoje snove, a to je bas ono što vam je sad potrebno. Moglo bi se reći da je ljubav ono što će obilježiti ovu godinu na vašu veliku sreću.

Ribe

Imajte na umu da nekad treba rizikovati i slušati svoj glas srca pa čak i ako nas razum opominje da to nije pametno. Nekad se samo tako može doći do sreće i do ispunjenja naših želja. U vašem slučaju je to sad upravo tako, piše Noizz.rs.

Ne propustite