AKO SU VAM ONI PARTNERI - PRAVE STE SREĆNICE! Ova TRI horoskopska znaka važe za najbolje i najstrastvenije LJUBAVNIKE

Horoskop
AKO SU VAM ONI PARTNERI - PRAVE STE SREĆNICE! Ova TRI horoskopska znaka važe za najbolje i najstrastvenije LJUBAVNIKE
Odnos može, u zavisnosti od partnera, biti ne tako spektakularan, normalan, ali i fenomenalan.

Odnos može, u zavisnosti od partnera, biti ne tako spektakularan, normalan, ali i fenomenalan. Zašto je to tako? Astrolozi će odmah reći – zbog zvijezda i horoskopskog znaka! Ova tri znaka posebno su dobra u krevetu…

Vodolija

Kod odnosa sa njima očekuju vas vatra i strast. Romansa s tim horoskopskim znakom garantovano neće biti dosadna. Vodolija je dominantna, rado eksperimentiše i isprobava nove položaje,  igračke, ali i nova mjesta za odnos. Ako tražite avanturu, kod njih ste na pravoj adresi.

253218-eddc898907a57e4d9cd6099e1bf2a019c2ff68c6-png-facebook

Ovan

Ovnovi važe za misteriozne i temperamentne osobe. Odnos s ovnom teško ćete brzo zaboraviti. I klasični položaji su s tim znakom izuzetno uzbudljivi – čak su i poljupci nezaboravni. Nažalost, oni su često pobornici odnosa za jednu noć – zato jer mogu biti jako nestrpljivi, zaigrani i egoistični. Hoćete li ga opet vidjeti, to samo zvijezde znaju.

Škorpija

Škorpije daju sve od sebe za vrijeme odnosa: različiti položaji su tek jedna metoda koja se brine za promjene. Škorpije jako vole igranje uloga. Takođe, vole donijeti u krevet poneku igračku. Inače su vrlo osjećajni i pokušaće sve da vam udovolje. Škorpije su jednostavno pravi strastveni ljubavnici.

Ne propustite