LUNA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK, POZNAT I TERMIN ZA POROĐAJ: Evo kako izgleda, STOMAK SVE VEĆI I VEĆI

Show
LUNA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK, POZNAT I TERMIN ZA POROĐAJ: Evo kako izgleda, STOMAK SVE VEĆI I VEĆI
.

Luna Đogani i Marko Miljković su proslavili dvije godine otkako su u vezi. Đoganijeva je ušla u 5. mesec trudnoće, a sada je Luna objavila fotografiju pa pokazala trudnički stomak.

Naime, Luna je pozirala odejvena u crvenu boju, a svi su primijetili njen stomak.

2433253-screenshot-13-censored-ff

foto: printscreen

Inače je Luna otkrila da je već izabrala ime za kćerku, a to će biti Mia.

Njihova ljubav prošla je mnoge uspone i padove, ali su sve savladali po samom izlasku iz "Zadruge". Iako mnogi nisu vjerovali da će ova ljubav opstati, desio se predivan epilog.

Premda se Luna uglavnom povukla iz javnosti, ne daje intervjue i nije mnogo aktivna na društvenim mrežama, njen otac Gagi Đogani je otkrio kada bi njegova mezimica trebalo da se porodi.

- Razmišljam kakav li ću da budem deda, koliko ću zavoljeti unuče, kakva će to ljubav da bude. Svaki dan mi se to mota po glavi. Kažu da je prelijep osjećaj. Luni je termin za porođaj 15. jun i jedva čekam - ispričao je denser.

gagi-i-luna

foto: Printscreen, Zadruga

- Osjeća se kod Lune ta majčinska energija, sva je mila, fokusirana na porodicu, na mene. Lebdi. Sve je lijepo, divne stvari nam se dešavaju, nema više trzavica, negativnih tema, sve je vedro i pozitivno. Nema negativnih, loših misli ili neraspoloženja, kaže on za Svet.

(Kurir.rs)

Ne propustite