BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH PJEVAČICA, A ONDA NESTALA: Ugojila se i uništila plastičnim operacijama (FOTO)

Show
BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH PJEVAČICA, A ONDA NESTALA: Ugojila se i uništila plastičnim operacijama (FOTO)
.

Pevačica Danijela Vranić bila je jedna od najpopularnijih pevačica, koja je 2006. godine doživjela vrhunac svoje karijere. Pjesme poput „Ne mogu godinama“, „Da ne vidi ona“, „Ti mi nisi siguran“ bile su jedne od najvećih hitova sa tadašnjeg albuma koji je izdala za „Grand produkciju“. Uvijek je bila u žiži interesovanja kada su mediji u pitanju. Kontroverzna, skandalozna, a neki su voleli i da je nazivaju „kraljicom splavova“. Zbog problema sa zdravljem i štitnom žlijezdom ali i gojaznošću povukla se iz javnog života. 

Prije sedam godina uradila je liposukciju cijelog tijela. Sedam sati bila je na operacionom stolu. Nakon zahvata pjevačica nije vidjela rezultate i nije joj se dopala nova građa jer je ličila na Kim Kardašijan.

– Sedam sati sam bila na operacionom stolu, u jednom trenutku sam se čak probudila iz anestezije i kao kroz maglu čula hirurge kako pričaju, pa su me ponovo uspavali. Evo, prošlo je dva i po meseca od operacije, sada bi trebalo da vidim rezultate, a ne vidim apsolutno nikakvu promjenu. Čak mi je promijenio i oblik građe, pa mi je dodao obline na svoju ruku iako to nisam tražila, pa sada izgledam kao Kim Kardašijan, što je meni užasno – objašnjavala je vidno uznemirena Danijela Vranić davne 2013. godine. Danijela je tada bili u žiži popularnosti, a danas je nema nigdje.

Podsjećamo, tužilaštvo u Beogradu prije nekoliko godina podiglo je optužnicu protiv pjevačice Danijele Vranić zbog napada na policajca tokom privođenja u centru Beograda, kad je sa 1,84 promila alkohola u krvi napravila haos bježeći od patrole.

Novi.ba/Espreso

Ne propustite