SRPSKE PJEVAČICE VODAJU MLAĐE MUŠKARCE, za Cecu se sve saznalo: A ČEKAJTE DA VIDITE DEČKA MAJE MARIJANE!

Show
SRPSKE PJEVAČICE VODAJU MLAĐE MUŠKARCE, za Cecu se sve saznalo: A ČEKAJTE DA VIDITE DEČKA MAJE MARIJANE!
.

Kao bomba je odjeknula vijest da Svetlana Ceca Ražnatović (47) ima dečka Bogdana Srejović (38), koji je od pjevačice mlađi devet godina. 

Njih dvoje su se upoznali na jednom rođendanu, a pjevačica nije željela da priča o svom privatnom životu. 

"Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja", kratko je izjavila Ceca.  

2431011-whatsapp-image-20210113-at-4-31-08-pm-ff

Foto:Privatna arhiva/Kurir.rs

Na domaćoj javnoj sceni međutim postoji nekoliko ljubavnih parova gde su partnerke više od deceniju starije od svojih jačih polovina, uživaju u svojoj sreći i ne obaziru se šta se priča o njima. 

Jedna od njih je i Dara Bubamara koja je obelodanila vezu sa 21 godunu mlađim Tonijem. Njih dvoje su prvo krili da su zajedno, a onda je pjevačica putem društvenih mreža počela da objavljuje njihove zajedničke fotografije. Zajedno putuju svuda, mladi biznismen je Daru Bubamaru odveo na Maldive, a kako su mediji brujali, za taj odmor je platio više od 6.000 eura za svega nekoliko dana boravka. Nakon toga je usledilo putovanje na Zanzibar, a potom i u Instanbul. Pjevačica na svakoj od fotografija blista od sreće i zadovoljstva, a prelijepi prizori koje je snimala oduševili su njene pratioce. I dok mnogi polemišu o njenoj romansi, očigledno da ona tome ne pridaje previše pažnje, već se trudi da svakodnevno uživa sa dragim.

173476-screenshot-2021-01-06-dara-bubamara-badnji-dan-provela-sa-deckom-voznja-po-gradu-u-skupocenom-automobilu-pevacica-sve-pode-iff

Foto:Printscreen

Modna kreatorka Verica Rakočević koja se udala za 35 godina mlađeg muzičara Veljka Kuzmančevića.

2208029-verica-rakocevic-muz-ff

Foto:ATA Images

"Razumem ja da je mnogima neobična naša veza, ali po meni, mnogo su nenormalniji brakovi gdje su supružnici istih godina, on nju vara na svakom koraku, a ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torbu. Ponekad me na trenutak pogode zlonamjerni komentari koji obično glase da je on sa mnom iz materijalnih razloga, a ja sa njim zbog onoga za čime žene žude, što je apsolutna neistina, rekla je jednom prilikom kreatorka.

Pjevačica Maja Marijana nakon kraha dva braka uživa u ljubavnoj vezi sa 15 godina mlađim muškarcem.

DA VIDITE KAKO NJEN DEČKO IZGLEDA POGLEDAJTE SLJEDEĆU STRANICU----->>>

Ne propustite