U BiH danas oblačno vrijeme, najviša dnevna temperatura do devet stepeni

Bosna i Hercegovina
U BiH danas oblačno vrijeme, najviša dnevna temperatura do devet stepeni
.

U Bosni danas oblačno vrijeme. U većem dijelu Hercegovine razvedravanje u jutarnjim satima. Oblačno bi se zadržalo na sjeveru Hercegovine.  

Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -2°C, na jugu zemlje do 4 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 1 stepen, na jugu zemlje od 5 do 9 stepeni.

screenshot-14

U srijedu u Bosni i Hercegovini djelomično vedro. Prolazno od sredine dana prema večernjim satima u Bosni se očekuje slab snijeg i susnježica. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -2 stepena, na jugu zemlje do 3 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 2 stepena, na jugu zemlje od 5 do 9 stepeni.

U četvrtak u našoj zemlji djelomično vedro. U Bosni se prognozira slab snijeg ili susnježica. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -2 stepena, na jugu zemlje do 1 stepen. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2 stepena, na jugu zemlje od 4 do 8 stepeni.

Izvor:FHMZ

Ne propustite