"Sa suprugom sam u braku 8 godina i imamo 2 sina"

Show
"Sa suprugom sam u braku 8 godina i imamo 2 sina"
-

"Oženjen sam i imamo dva sina. U braku smo 8 godina i često čujem kako me žena vara dok sam ja na poslu. Toliko je volim da sam uvijek mislio da su mi zavidni, ljubomorni na mene i da mi zato govore da IMAM ROGOVE, i do dobre.

sad-man

Kada mi je jedna baba iz sela rekla da pripazim, tada sam se baš zabrinuo. Obzirom da mi žene nije nigdje išla od kuće, jedini način da me vara je bio kada sam ja na poslu. 

Jedan dan sam zamolio šefa da mi da slobodan dan i vratio sam se kući ranije. Muške cipele ispred kuće bile su dovoljan razlog da shvatim. Prije nego sam ušao u kuću, isčupao sam jedan kolac i ušao sa ciljem da pretučem tog tipa. Ušao sam u spavaću sobu i iznenadio se kada sam vidio da je u mom kevetu, na mojoj ženi moj kum, čovjek za kojeg bih i život dao.

sad-man-couple-angry-fighting-the-trent

Nisam mogao da vjerujem, od stresa sam zanijemio, ispustio kolac i izašao iz sobe. Ubrzo je i on izašao, prošavši pored mne da me nije ni pogledao, da barem kaže izvini, ne znam…

Kada sam došao sebi, drolju sam istjerao iz kuće. Nisam joj dao da povede sinove sa sobom, ali dok sam je istjerivao govorila mi je ŠTA ĆE TI TA DJECA KADA I ONAKO NISU TVOJA. 

sad-man

Ne znam šta da mislim, nikome nisam vjerovao da me žena vara, pa se desilo ovo, sada mi ona govori da sinovi nisu moji, Bože šta da radim? Kako da saznam da li su moji?"

Ne propustite