U SELU ZABRDICA GODINAMA ŽIVI SA ŽENOM I ČETVORO DJECE: Supruga Nenada Jezdića se NIKAD ne pojavljuje u javnosti, zabranila mu samo jedno

Show
U SELU ZABRDICA GODINAMA ŽIVI SA ŽENOM I ČETVORO DJECE: Supruga Nenada Jezdića se NIKAD ne pojavljuje u javnosti, zabranila mu samo jedno
.

Nenad Jezdić, pored glumačkih angažmana, okupiran je tokom godine i poljoprivrednim poslovima u selu Zabrdica, gdje već godinama živi, na imanju izolovanom od gradske vreve.

- Dosta se radi, radi se i u pozorištu, a radili smo i dvije serije ovog ljeta. Kovid sam lakše podnio iz pozicije čovjeka na svom imanju, na svom placu, u svojim voćkama, u svojoj poljoprivredi - rekao je nedavno glumac, pa otkrio zašto nema profile na društvenim mrežama.

- Sajber svijet podrazumijeva lažni identitet, podrazumijeva lažni profil, tendenciozno kazivanje, bez odnosa da se govori o čovjeku, već o nekom objektu. Ne vjerujem u sajber svet, nemam mreže i profile, to je za mene lažni svijet - kazao je tom prilikom.

On je godinama u srtćnom braku sa suprugom Sarom, sa kojom ima čak četvoro djece. Ljepša polovina popularnog glumca se nikad ne pojavljuje u javnosti. Nenad izbjegava da o supruzi govori za medije, ali je u nekoliko navrata istakao da mu je porodica najveća snaga.

- Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svjedocima, u opštini, sjećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano". Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim - objasnio je Nenad Jezdić u jednom intervjuu. Glumac je svojevremeno objasnio da Sara ni po koju ce nu ne želi da se eksponira, te da se zbog toga sa njim nikada ne pojavljuje na događajima u prijestonici.

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je glumac.

nenad-jezdic-foto-brizaaaaar-1000x0

foto: Printscreen

Glumac sve što je naučio od svog oca danas prenosi na svoje četvoro djece, kojima daje primer da kada je čovjek uporan i istrajan može ostvariti ciljeve i postići veliki uspjeh na nekoliko životnih polja.

- Djeci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primjer. Jedna mudrost kaže: "Ako hoćeš da mijenjaš svijet, prvo počni od sebe" - rekao je Jezdić za "Gloriju" i dodao:

- Čini mi se da što se više opiremo našim lošim principima, to smo sadržajniji i uspješniji kao ljudi, kao ličnosti.

Na pitanje da li je ispunio svoje životne ciljeve, kako u glumi, tako i u privatnom poslu i životu, Nenad Jezdić je tad odgovorio:

2265195-2005-copy-ls

foto: Vladimir Šporčić, Kurir.rs

- Na putu sam ispunjenja svojih poslovnih ciljeva. Imam princip da radim onako kako umijem. Moja destilerija je nastala još prije 20 godina, sa prvim zasadima voća. A to voće je posljedica želje za proizvodnjom rakije. To nije nešto čemu sam se posvetio juče, to nastaje i nastavlja da se razvija. Sada mogu da proizvedem i dvesta hiljada litara rakije, pod uslovom da tržište ima tu potrebu, ali ono to nema. Zato ne želim sebi da stvaram veće troškove i izdatke nego što mogu da podnesem.

(kurir.rs)

Ne propustite