OGLASIO SE DARKO LAZIĆ, NJEGOVA MAJKA NIJE DOBRO: Evo u kakvom je stanju

Show
OGLASIO SE DARKO LAZIĆ, NJEGOVA MAJKA NIJE DOBRO: Evo u kakvom je stanju
.

Milan Lazić, otac folk pjevača Darka, umro je juče nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje posle operacije smanjenja želuca.

Naime, Darkov otac otišao je na rutinsku operaciju smanjenja želuca 5. decembra, ali se stvar zakomplikovala. Iako je u bolnicu otišao zdrav, njegovo stanje se pogoršalo nakon što su ga operisali, pa su ga zbog kome prebacili na intenzivnu negu. Iako su se lekari trudili da ga spasu, nisu davali mnogo nade porodici.

Inače, kako kaže izvor za "Kurir", Laziću je dodatno teško jer je on predložio ocu da se podvrgne operaciji smanjenja želuca. Kako je i sam početkom godine uradio isto i izgubio veliki broj kilograma, Darko je iz najbolje namere to sajvetovao i svom tati kako bi se osjećao zdravije i pokretnije. Bio mu je velika podrška u tome, tvrdi sagovornik, i neposredno pred operaciju se čuo sa njim.

Objasnio mu je kako će nakon operacije smršati brzo, kako će biti bolje. Sada ga to muči, krivi sebe što mu je to predlagao. Svi su uz njega, trude se da mu objasne da su tu odluku svi podržali i da ne treba da misli tako. Svi znaju da mu je želeo sve najbolje. Jako mu je teško, Darko je bio jako vezan za oca, mnogo ga je volio.

Ovo je nedavno potvrdila i pjevačeva partnerka Marina.

- Milana je operisao isti doktor koji je operisao i Darka. Pošto je bio prezadovoljan, on je savjetovao ocu da ode na operaciju. Svi smo bili za to jer smo vidjeli odlične rezultate kod Darka. Zato se Milan nije plašio. Sve je bilo kako treba do same operacije - rekla je Marina.

Inače, Lazića su loše vesti sačekale dok je bio u Švajcarskoj, zbog čega je odmah krenuo za Beograd. Čim je stigao u Srbiju, uputio se u bolnicu, gdje je dolazio svakog dana kako bi bio uz Milana.

Pjevačeva majka Branka Lazić juče se nije javljala na telefon, ali je pre neki dan za Kurir rekla da se nadaju da će se Milan oporaviti.

- Nisam dobro. U lošem sam stanju zbog mog Milana. Još ne znamo ništa tačno, lekari ništa ne pričaju. Teže je podneo operaciju za razliku od Darka - rekla je ona pre nekoliko dana.

- Kako se držimo - nikako. Mama je strašno, ne znam šta bih vam rekao. Borimo se. U šoku smo svi još uvijek - rekao je Darko Lazić za "Objektiv".

Milan Lazić će biti sahranjen sutra u Brestaču, a pjevač kaže da razume sve koji zbog epidemiološke situacije neće doći da se poslednji put oproste od njegovog oca.

- Sahrana će biti održana sutra u 13 časova na groblju u Brestaču. Ne znam još uvek sve detalje. Ko hoće neka dođe. Ko ne dođe, razumljivo je - istakao je Darko.

(Objektiv.rs)

Ne propustite