NEŠIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU JELENE TRIVIĆ: Evo šta se desilo nakon Draškove pobjede, "JELENA NIJE SRETNA"

Aktuelno
NEŠIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU JELENE TRIVIĆ: Evo šta se desilo nakon Draškove pobjede, "JELENA NIJE SRETNA"
.

Nenad Nešić je večeras u emisiji "Centralni dnevnik" na FACE televiziji progovorio o Miloradu Dodiku, Drašku Stanivukoviću i Jeleni Trivić.

- Zahvaljujući glasovima mojih članova, Stanivuković je pobijedio u Banja Luci, a Petrović u Bijeljini! Za Draška više od pet hiljada članova DNS-a glasalo! Kadar sam stići i uteći i na strašnom mjestu postojati! Ne bojim se Dodika! Što bih ga se plašio?! Dodik me nije doživljavao kao nekog ozbiljnog predsjednika! Sviđa mi se tabla Radovan Karadžić! Da sam je ja stavio, nikad je ne bih skinuo ni pod kakvim pritiscima! Ako je Dodik skine, naći će rješenje da se opravda, ali sumnjam da će je skinuti! Ostat će istrajan! Ovlaštenja koja ima Inzko vraćaju nas u srednji vijek! Nakon izbora DNS se raspada, počele ostavke! Jesu li shvatili da DNS raste, pa poduzeli mjere da se to ne desi ili je to Dodikova osveta?!

Sreli smo se nekoliko puta nakon toga, popili kafu! Vrijeme je za promjene! Ja nudim promjenu u RS-u! Promjena je odlazak aktuelne vlasti s nivoa RS-a i BiH! Nije tačno da sam 20 godina u vlasti s Dodikom! DNS u ovom trenutku ima pet, a 2018. godine je imao 12 ruku! DNS sigurno neće biti ponovo u koaliciji sa SNSD-om do 2022. godine! Očekivano je da nas napadaju! Ko god želi sa DNS-om da bude dio promjena, dobrodošao je! Najlojalniji partneri SNSD-a su bili socijalistička partija i demokratski savez. Kao što su okrenuli leđa dojučerašnjim partijskim kolegama, okrenut će i Dodiku! Dao sam podršku Drašku Stanivukoviću! Još uvijek me nije razočarao, čujemo se ponekad! Više od pet hiljada članova DNS-a glasalo za Draška! SDS i PDP 16 godina ne mogu uraditi ništa! U SDS-u smo mnogo bliži dogovoru nego s PDP-om! Jeleni Trivić nije drago što je Draško pobijedio! Mnogi ljudi su rekli da sam u pravu, pa čak i članovi PDP-a!

Senad: Jelena Trivić je već istakla kandidaturu za predsjednicu entiteta.

Nenad: Vidjet ćemo!

Ne propustite