"JELENA TRIVIĆ NIJE SREĆNA ŠTO JE STANIVUKOVIĆ POBIJEDIO": Nešić "otkrio" koja je jedina želja JELENE TRIVIĆ

Aktuelno
"JELENA TRIVIĆ NIJE SREĆNA ŠTO JE STANIVUKOVIĆ POBIJEDIO": Nešić "otkrio" koja je jedina želja JELENE TRIVIĆ
Na pitanje o izbornim rezultatima u Prijedoru, gdje je DNS imao svog kandidata za gradonačelnika, Nešić poziva na odgovornost PDP.

Na pitanje o izbornim rezultatima u Prijedoru, gdje je DNS imao svog kandidata za gradonačelnika, Nešić poziva na odgovornost PDP.

– Ovdje se postavlja pitanje opozicionih partija, SDS i PDP koji su poklonili pobjedu SNSD u Prijedoru i postavlja se pitanje da li će iko snositi odgovornost u PDP pa i sama Jelena Trivić. Ona se nekad čudno ponaša i ona je glavna prepreka nove skupštinske većine u RS i glavna prepreka promjena u Srpskoj – rekao je Nešić za Elta televiziju.

On navodi da Jelena Trivić nije srećna što je Draško Stanivuković pobijedio na izborima za gradonačelnika Banjaluke.

– Slušao sam njenu izjavu u kojoj kaže da nije spreman da nas prihvati u opozicioni blok. Uputili smo poziv PDP i SDS za potpisivanje predizbornog koalicionog sporazuma za rušenje Dodika na opštim izborima i još nisam dobio odgovor. Postavljam i ovdje pitanje, da li želite da potpišemo predizborni koalicioni sporazum koji će značiti pobjedu na izborima 2022. Gdje je vaša odgovornost za gubitak Prijedora, gdje je odgovornost Jelene Trivić koja se slika sa kandidatom SDS. Ja koliko znam gospođa Trivić nije srećna što je Draško Stanivuković pobijedio-rekao je Nešić, te dodao da je njena jedina želja da bude predsjednik Republike Srpske.

Nešić je gostujući u emisiji “U sred srijede” na Elta televiziji rekao je da je smijenio potpredsjednike stranke jer DNS može voditi samo jednu politiku, a ne više njih.

Na pitanje, šta je onda sa Gradskim odborom Banjaluka koji je podržao SNSD, Nešić odgovara da je interna stvar partije, ali i da će se u narednom periodu održati sastanak.

Za informacije o osnivanju nove političke partije od strane njegovih dojučerašnjih kolega, smijenjenih potpredsjenika DNS, kaže da mu nisu neprijatelji, ali smatra da oni neće moći iznijeti taj posao.

Nenad Nešić je rekao i da ima namjeru da se vidi sa Milanom Radovićem.

– Zasmetao mi je način na koji je Radović napustio DNS, ali smo mi bili i prijatelji prije politike. Izuzetno ga cijenim kao stručnjaka i kao čovjeka – dodao je Nešić.
 

(Srpska Info)

Ne propustite