KEVINOVA MAMA IMA 66 GODINA: Danas je plavuša koja stari bez botoksa ZVIJEZDU POPULARNE SERIJE DANAS NIKO NE BI PREPOZNAO

Show
KEVINOVA MAMA  IMA 66 GODINA: Danas je plavuša koja stari bez botoksa ZVIJEZDU POPULARNE SERIJE DANAS NIKO NE BI PREPOZNAO
Glumica Catherine O'Hara snimila je pedesetak filmova i brojne serije, no svi je pamte po ulozi u filmovima "Sam u kući 1 i 2".

Glumica Catherine O'Hara snimila je pedesetak filmova i brojne serije, no svi je pamte po ulozi u filmovima "Sam u kući 1 i 2".

Glumica Catherine O'Hara najpoznatija je po ulozi Kevinove mame u filmovima "Sam u kući 1 i 2".

Iako je dosad snimila više od pedeset filmova te se pojavila u više serija, svi je još uvijek pamte po ovoj legendarnoj ulozi, jer ipak se radi o božićnom klasiku bez kojeg mnogi od nas ne mogu zamisliti blagdane.

38864409a0ab3c16fe0d91a50b522525

Također, Catherine je zvijezda najnagrađivanije ovogodišnje serije "Schitt's Creek", no zanimljivo, mnogi gledatelji nisu imali pojma da se radi o Kevinovoj mami koja je za ovu ulogu nagrađena i prestižnim Emmyjem.
 

 

 


Nakon videa koji je objavila glumica na Twitteru i u kojem se prisjetila legendarne scene iz filma "Sam u kući" kada je shvatila kako je svoje dijete zaboravila kod kuće. Twitter je nakon toga poludio.

Catherine danas ima 66 godina te dužu, plavu kosu, a kao Kevinova mama ostvarila se davne 1990. i 1992. godine, dok je nosila kratku i crvenu kosu. 1992. godine udala se za supruga Boa Welcha kojeg je upoznala na setu, a par je i danas zajedno te imaju dvoje djece.

Također, kanadsko-američka glumica jedna je od rijetkih pod holivudskim zvjezdanim nebom koja stari prirodno, zbog čega ju još više volimo, jer je to prava rijetkost.
 

 

Ne propustite