MARIJANA IZ VELIKOG BRATA SE UDALA 4. PUT: Evo ko je njen NOVI SUPRUG, a tek da vidite KAKO ONA SAD IZGLEDA

Show
MARIJANA IZ VELIKOG BRATA SE UDALA 4. PUT: Evo ko je njen NOVI SUPRUG, a tek da vidite KAKO ONA SAD IZGLEDA
.

Pobjednica ‘Big Brother’ 2011. godine u show je ušla udana za Čvrljka. U kući je 'kliknula' s Nemešom, za kojeg se kasnije udala, ali brak je puknuo nakon svega osam mjeseci. Sad je s Karlom pronašla sreću

Marijana (35) odavno nije Čvrljak, što je bilo prezime njezina prvog supruga. Više nije ni Kovačević, što je pak bilo njezino djevojačko prezime. Najpoznatija “Big Brother” stanarka, koja je i pobijedila u showu 2011. godine, sad se preziva Seifert, potvrdili su nam iz odvjetničkog ureda koji je zastupa.

Kako doznajemo, Marijana u potpunoj tajnosti udala se za izvjesnog Karla Seiferta iz Zagreba. Supružnici, kažu prijatelji para, žive u Zagrebu. Navodno su se upoznali na njezinu poslu, dok je konobarila u zagrebačkom kafiću. Ovo ljeto, točnije u kolovozu, Marijana je u telefonskom razgovoru za “RTL Exkluziv” otkrila da je trudna.

No nije htjela razgovarati o pojedinostima iz privatnog života, koji posljednjih godina krije kao zmija noge. Nakon izlaska iz regionalnog reality showa u kojem je pobijedila, u potpunosti se povukla iz javnosti. Okrenula se vjeri i duhovnosti, eliminirala lažne prijatelje iz života i više nije htjela imati veze s javnim nastupima. Radila je u call centru u Zagrebu, nakon čega je počela konobariti. Tamo se navodno i zaljubila u današnjeg supruga.

2020-12-02-kdrhplm

foto: Facebook

Prije ulaska u “Big Brother” 2011. godine Marijana je bila sretno udana za pomorca Ivana Čvrljka. Živjeli su u Šibeniku, a u braku su dobili kćer (11). Upoznali su se preko društvene mreže Iskrice.

- Sve se izrodilo iz puke slučajnosti i jednostavno smo se počeli dopisivati. Ona je tad živjela u Kninu i kad vratim vrijeme, moram reći da smo neku čudnu povezanost odmah otkrili, pa smo nekako brzo prešli na komunikaciju preko Skypea - ispričao je njezin tadašnji suprug za Slobodnu Dalmaciju kako je upoznao Marijanu.

Komunicirali su tako svaki dan i nakon 20-ak dana odlučili su se naći na dočeku Nove godine u Šibeniku.

- Kao za inat, dan prije Nove godine dobijem poziv iz Škotske od jedne brodarske kompanije koju sam pola godine prije toga progonio s molbama za posao. Željeli su me na brodu za Silvestrovo. Kako nisam imao izbora, prihvatio sam, a ona je, kad sam joj to javio, mislila da izmišljam kako bih izbjegao susret s njom - ispričao je tad Čvrljak, koji je nakon pola godine poznanstva i zaprosio Marijanu.

- Kad sam prvi put otišao, s obzirom na to da se nismo stigli vidjeti, nekoliko sam je puta zvao, a kad sam došao kući, odmah sam otišao u Knin da se upoznamo. Onda smo se zaista zaljubili, cijeli mjesec se nismo odvajali i ja sam odmah znao da će mi ona biti žena - rekao je Ivan, koji je supruzi bio velika podrška kad se prijavila za “Big Brother”, jer je to smatrao tek novim životnim iskustvom.

No Marijana se u reality showu zaljubila u srpskoga glazbenika Nikolu Nemeševića Nemeša (30) i pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga. Ljubav Marijane i Nemeša pretvorila se u zabranjenu. Pred kamerama su nakon desetak dana u izolaciji imali se*s, što je uzburkalo javnost i zaprepastilo njihovu obitelj. Nemešova majka rekla je da se njoj i suprugu život preko noći pretvorio u pakao, dok je Marijanin otac rekao kako se odriče kćeri i da je ona za njega mrtva, što je poslije ublažio.

Ipak ju je dočekao ispred Big Brother kuće. Nakon što je pobijedila u showu i osvojila novčanu nagradu u iznosu od 786.000 kuna, Čvrljak nije htio uzeti ni lipe od nje. Samo je zatražio razvod...Odnos Marijane i Nemeša nakon izlaska iz showa bio je turbulentan.

Nastavili su se viđati, no nerijetko su prekidali i mirili se. Marijana je tad otvorila salon za tetoviranje i sestri pomagala pokrenuti ugostiteljski biznis. O prvoj krizi između Marijane i Nemeša počelo se govoriti početkom 2014. godine, kad su navodno na zajednički život potrošili većinu novca od pobjede u “Big Brotheru”. Tad se Nemeš odlučio vratiti u Beograd.

- Odnos im je bio turbulentan, no njihova ljubav nikad nije bila u pitanju - rekao je tad blizak prijatelj para. Marijana i Nemeš napravili su i zajedničku tetovažu “Ne žalim za ničim”.

No par je prekinuo 2014. godine jer Marijana nije imala strpljenja za vezu na daljinu. Ona je bila u Zagrebu, a Nemeš u Beogradu.

- Imala sam najbolje namjere i zbilja sam dala sve od sebe, ali prekid je konačan. To je agonija koja je dugo trajala - izjavila je tad Marijana u televizijskom intervjuu.

Dvije godine poslije ipak su shvatili da ne mogu jedno bez drugog i odlučili su se vjenčati. Marijana i Nemeš sklopili su brak u Istri. Ceremonija je bila u Novigradu kod matičara. Na svadbi je bilo tek 20-ak ljudi. Ni Marijanina ni Nemešova obitelj, pisalo se tad, nije bila na njihovu vjenčanju. Osim, naravno, njezine kćeri, koju je dobila iz prvog braka. Nemeš se odlično slagao s njezinom kćeri.

No brak je bio kratkog vijeka. Osam mjeseci poslije ipak su se razveli. Navodno su prekinuli zbog različitih pogleda na život, odnosno zajedničku budućnost. Marijana o razlozima prekida nije javno govorila. Nemeš nam je u nedavnom intervjuu rekao da s Marijanom nije u kontaktu. Zanimalo nas je u kakvom su danas odnosu.

- U nikakvom, što ne znači da joj ne želim svu sreću i zdravlje ovoga svijeta - rekao je Nemeš kad se ovo ljeto doznalo da je Marijana trudna s muškarcem čiji identitet tad nije htjela otkriti.

Nakon što je puknuo brak između nje i Nemeša, koji se vratio u Beograd i posvetio glazbenoj karijeri, bivša “Big Brother” stanarka utjehu je našla u prijatelju Tomislavu Grizelju Gricku. Upoznali su se u call centru u Zagrebu, gdje su oboje radili. Tad su se jako zbližili, a i sam Gricko na društvenoj mreži je objavio zajedničku fotografiju ispod koje je napisao “Moja žena i ja, prijatelja dva”. Ispod fotografije oglasila se Marijana koja je napisala “nas dva debela”.

instagramadfadf

foto: Facebook

+Slavonac i Dalmatinka nikad nisu skrivali emotivan odnos, a Grizelj je zajedničke fotografije često objavljivao na društvenim mrežama. Posebno je bio blizak s njezinom kćeri. Mjesec dana prije njezine udaje za Nemeša, Tomislav se na društvenim mrežama počeo hvaliti njihovim zajedničkim fotografijama.

68821903-2522968134430833-4330537997501892193-n-aj1q4hx

foto: Facebook

- Najbolji prijatelji - pisao je tad Tomislav, koji je Marijanu tješio osam mjeseci nakon što joj se brak s Nemešom raspao.

(24sata.hr)

Ne propustite