KSENIJA PAJČIN BI DANAS NAPUNILA 43 GODINE: Kad je sahranjena prizor na groblju je sve ostavio bez teksta

Aktuelno
KSENIJA PAJČIN BI DANAS NAPUNILA 43 GODINE: Kad je sahranjena prizor na groblju je sve ostavio bez teksta
.

Pjevačica Ksenija Pajčin, jedna od najlepših devojaka koje je Beograd imao, tragično je stradala prije deset godina, kada ju je njen tadašnji dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, usmrtio u njenom stanu, a potom izvršio samoubistvo. Na današnji dan, Ksenija bi napunila 43 godine.

Ksenija je rođena u Beogradu 1977. godine. Tokom srednjoškolskih dana počela je da se bavi plesom, a karijeru plesačice započela je kao dio plesne grupe pjevačice Dragane Mirković i sastava "Beat Street".

Ljepotica sa beogradske kaldrme solo karijeru započela je već 1997. godine, kada je objavila debi album sa kog su se izdvojile pjesme "Se**ualnost" i "Kada ja ti čuvam leđa". Međutim, veliku pažnju privukla je pejsma "Sviđa mi se on" za koju se spekulisalo da je posvećena Peđi Mijatoviću. Te glasine bile su podgrijjane i spotom u kom se u nekoliko kadrova sa jedne utakmice pojavljuje upravo Peđa.

Godine 1998. usljed spekulacija da ima veze sa ubistvom Olivera Jovanovića, kog je ubio njen tadašnji dečko Zvezdan Slavnić i za to dobio kaznu od osam godina, Ksenija demantuje sve i odlazi u Grčku, gdje je dvije godine aktivno igrala u diskotekama i noćnim klubovima. Istovremeno je na jednoj tamnošnjoj televiziji radila i kao koreograf. Po povratku u Beograd ostvarila je saradnju čuvenim voditeljem Milovanom Ilićem Minimaksom i bila pomoćni voditelj u njegovoj emisiji na jednoj beogradskog televiziji.

Nakon nekoliko godina pauze, 2002. Ksenija objavljuje novi album "Extreme". U to vrijeme snimala je spotove u Kanadi, gdje su producenti jedne TV stanice primijetili njen talenat pa je tako ona gostovala u emisiji "Električni cirkus" gdje su nastupale velike muzičke zvijezde poput Dženifer Lopez, Eminema i drugih. Ipak, nije željela da ostane tu, kao što nije željela ni da se bavi manekenstvom u Milanu.

ksenija-filip

Veliki skandal izazvalo je njeno gostovanje u emisiji "Svet plus" koja se emitovala na televiziji Pink, kada je Ksenija prekrstila noge poput Šeron Stoun u filmu "Niske strasti". Javnost je tada mjesecima spekulisala o tome da li nosila gaćice ili ne, a ovu medijsku pažnju Ksenija je iskoristila i objavila singl "Neven" koji je i danas veoma slušan.

Pajčinova je imala niz uspješnih nastupa, a nakon jednog od njih doživjela je saobraćajnu nezgodu koja je mogla da se završi kobno. Srećom, prošla je bez ozbiljnih povreda. Naredne godine, njena najbolja drugarica podlegla je povredama od udesa koji je doživjela, a Ksenija je to teško podnijela. Nikad nije skrivala da je jako emotivna i ranjiva, te da je lako umjela da se rasplače.

Kada je započela vezu sa Filipom Kapisodom 2008. godine, najveću podršku pružili su joj prijatelji Bane Dević i Goran Stojićević Karamela. Veza Filipa i Ksenije bila je veoma burna i trajala je do proljeća 2009. kada je on postao učesnik jednog rijaliti programa. Oni su kasnije pomirili, a početkom 2010. godine doživeli su saobraćajnu nezgodu na putu do njene vikendice. Tada se mnogo spekulisalo da je to zapravo bio prvi Filipov pokušaj da oboje usmrti. Na kraju, 16. marta 2010. godine on je oduzeo njen život, a potom i svoj. Njihova besmrtna teijla zatekla je Ksenijina majka Ljubica, u stanu na Voždovcu.

Na dan sahrane, u trenutku kada je bijeli kovčeg spuštan u zemlju, sa Ksenijinog groba uz zvuke Bolera poletjela je bijela golubica, a taj prizor je šokirao prisutne na pogrebu. Mnogi su tada pričali da je to bio znak da je jedna od najlepših devojaka na javnoj sceni Srbije zauvek otišla, ali isto tako da nikad neće biti zaboravljena.

kurir.rs/pink.rs

Ne propustite