POTRESNA ISPOVIJEST DŽAJE IZ AMADEUS BENDA NAKON TOKANOVE SMRTI: "Kad čujem njegov glas, počnem da PLAČEM"

Aktuelno
POTRESNA ISPOVIJEST DŽAJE IZ AMADEUS BENDA NAKON TOKANOVE SMRTI: "Kad čujem njegov glas, počnem da PLAČEM"
.

Pjevač Amadeus benda, Bojan Tasić Džaja, koji je je u četvrtak sahranio kolegu i prijatelja Bojana Zlatanovića Tokana, otvorio je dušu za medije i ispričao kako mu je s ostalim članovima grupe nakon ispraćaja na vječni počinak odao poslednju počast na jedan veoma emotivan način.

Naime, Džaja kaže da su se zbog cijele situacije sa koronavirusom poslije groblja okupili samo članovi benda s najbližim prijateljima bubnjara koji je u utorak u 45. godini preminuo u bolnici "Dragiša Mišović".

- Bili smo u jednom restoranu u Leskovcu, okupili smo se mi iz benda s nekim prijateljima najbližim, malo da ga pomenemo, kako to biva obično poslije sahrana, ali zbog ovih mjera nije mogao biti organizovan ručak za više ljudi, pa smo samo mi bili. Pustili smo pjesmu koju je on pjevao, posljednju, onu od Luisa "Kad me jednom ne bude", pa smo zaplakali - govorio je Džaja.

Džaja kaže da se njegovoj preranoj smrti niko nije nadao i da su do poslednjeg momenta vjerovali da će da pobijedi opaki virus.

1-1

foto: Srbija Danas

- Svi su se nadali da će da se izvuče. I on sam je govorio da je ok fizički, samo da ne može da diše, nismo mi hteli preterano da ga gnjavimo s obzirom na to da je morao da miruje i da se odmara tim nekim stvarima da nas on informiše, njemu smo samo slali pozitivnu energiju, te neke dobre vibracije putem poruka, bodrili smo ga. Dopisivali smo se dok je bio u bolnici, kad je već prešao u "Dragiše Mišović", prije nego što su ga stavili na respirator, to je bio poslednji put da smo se dopisivali. O njegovom stanju smo se informisali preko doktora i sestara, kojima i ovom prilikom, još jednom, zahvaljujem jer su uradili sve za njega i moguće i nemoguće, što su mogli, oni su uradili i hvala im do neba... - rekao je pevač.

Članovi Amadeus benda su se nad Tokanovim grobom i pred njegovom porodicom zavetovali da će živeti dok god je njih.

- Pričali smo o tome, videćemo, sad nam mnogo ideja navire, a šta ćemo realizovati i kako, to je i stvar trenutka, o tom-potom, ali da će živjeti kroz nas, živeće vječno, dok smo i mi živi - zaključio je Džaja, ističući da mu je bend bio druga porodica.

(Srbija Danas)


 

Ne propustite