DRAŠKO STANIVUKOVIĆ: NISAM ZA SREBRENICU REKAO "ČIČA MIČA GOTOVA PRIČA", to sam rekao za Haški tribunal

Show
DRAŠKO STANIVUKOVIĆ: NISAM ZA SREBRENICU REKAO "ČIČA MIČA GOTOVA PRIČA", to sam rekao za Haški tribunal
.Draško Stanivuković nedavno je gostovao kod Senada Hadžifezovića, a jedna od tema bilo je i njegovo "Čiča miča gotova priča", kada su u pitanju žrtve genocida u Srebrenici.

Draško Stanivuković nedavno je gostovao kod Senada Hadžifezovića, a jedna od tema bilo je i njegovo "Čiča miča gotova priča", kada su u pitanju žrtve genocida u Srebrenici.

Draško je sada pojasnio kako su njegove riječi izvučene iz konteksta, te da to "Čiča miča" nije bilo za Srebrenicu, već sa Haški tribunal.

Senad je u svojoj emisiji Centralni dnevnik pitao Stanivukovića da prokomentariše  izjavu Svetlane Cenić, koja je kazala kako je prestrašan taj Draškov pokušaj duhovitosti.

drasko-3

- Ja sam sa profesoricom Cenić bio u Londonu 21 dan i upoznali smo se. To je jedna vrlo obrazovana žena i vrlo dosta zna i koja me svojim znanjem i elokvetnošću tada oduševila.

Ono što me sada razočaralo je što se u moru nekih pozitivnih stvari koje smo uradili i pokazali u Republici Srpskoj nije bio nijedan komentar, a onda na nešto što je pogrešno protumačeno takav komentar da.

Ne vidim tu dobronamjernost.

Ja ne mislim da sam neka faca. Ja pozivam gospođu Cenić da pogleda tu emisiju i ja sam se odnosio na haški tribunal i rekao sam čiča miča gotova priča sa aspekta uvijek ista pitanja.

Ne propustite