VRANJEŠ OTVORIO DUŠU, STAO PRED KAMERE I OTKRIO! Evo kako mu je bilo sa divom! "Dopisivao sam joj se sa MUŽEM"

Show
VRANJEŠ OTVORIO DUŠU, STAO PRED KAMERE I OTKRIO! Evo kako mu je bilo sa divom! "Dopisivao sam joj se sa MUŽEM"
.

Gost "Sceniranja" na Kurir televiziji bio je fudbaler Ognjen Vranješ koji je u jednom segmentu emisije odgovarao i na pitanja gledalaca, a jedno je bilo posebno provokativno, ono o bivšoj ljubavnici sa kojom se njegova priča završila javno, skandalozno i u ratu.

2392887-screenshot-56-ff

"Da li bi opet bio sa divom?", glasilo je prvo pitanje.

"Ne. Ne mogu da kažem da nije bilo lijepo. Sada je ništa ne krivim, jer tada je htjela svoje d*pe da spasi. Ne mogu ja da budem kriv što je on našao njoj poruke, dopisivao se sa mnom, ona ne treba mene da blati, da govori da sam ovakav, onakav, nego da riješi to sa svojom porodicom", odgovorio je fudbaler.

"Šta bi joj danas rekao da se vide na sudu i zbog čega je povukao tužbu protiv nje?", glasilo je drugo pitanje.

"Ništa, samo bi prošao pored nje jer toliko je jadna i očajna, ne bih da joj još ja stajem na muku. Ja do današnjeg dana nisam dobio nijednu tužbu", rekao je Vranješ i iznenadio nastavkom da mu nije žao načina na koji se sve završilo i da bi sada "sve sedam puta gore napravio", odgovorio je Ognjen, koji je pjevačicu upoznao na društvenim mrežama.

"Nije on moj kolega. Ja sam njega jednom upoznao u Turskoj", rekao je Ognjen.

"Najgore su te društvene mreže. Poštujem ja nju, ali ja sam radio više od nje. Prošao sam sve. Malo me vrijeđa kada se priča da je ona neko i nešto, a ja niko i ništa. Ja sam neko i nešto, meni je ona smiješna... Jedan telefonski poziv mogao je sve da završi. Mogla je da kaže kako stoje stvari. Poslije toga nismo bili u kontaktu", kazao je on.

Novi.ba/Kurir 

Ne propustite