Doživite jesen u Hotelu Hills 5* u Sarajevu i prepustite se predivnim trenucima s voljenom osobom!

Aktuelno
Doživite jesen u Hotelu Hills 5* u Sarajevu i prepustite se predivnim trenucima s voljenom osobom!
-

Najekskluzivniji smještaj u Sarajevu i to u novootvorenom hotelu Hills 5*!!! Sami naziv hotela Hills, govori o nevjerojatnom luksuzu i udobnosti koju trebate vidjeti!

22

Sadržaji hotela, kao što je igraonica za djecu u dosad neviđenim razmjerima u tom dijelu regije, lokacija sa svojim zelenilom i uređenost hotela oborit će Vas s nogu!

3

Garantirano hotel koji će ispuniti SVE Vaše želje u potpunosti! Hotel Hills, Congress & Termal Spa Sarajevo je nov hotel sa pet zvjezdica koji ima atraktivnu lokaciju u centru zelene oaze Sarajeva, zvane Ilidža, i nalazi se na 2km udaljenosti od Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

8

Hotel Hills, Congress & Termal Spa Sarajevo posjeduje 330 prefinjenim komforom i luksuzno opremljenih soba i apartmana, sve sa prostranim balkonima, odabranim detaljima.

13

Također posjeduje višenamjenski Kongresni centar sa modernom konferencijskom tehnologijom, Termal Spa, unutrašnji i vanjski bazeni, adrenalinski park za djecu i odrasle na impresivnih 2.200 kvadratnih metara, sale za vjenčanja, nekoliko restorana sa međunarodnom i nacionalnom kuhinjom.

14

Najatraktivniji restoran i lounge bar se nalazi na vrhu hotela s prekrasnim panoramskim pogledom na zeleno okruženje hotela i grada.

12

Premium smještaj i konferencijska dvorana, profesionalna usluga sa naglašenim osobenostima i sa širokim spektrom mogućnostima su ono što Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo garantuje.

4

Odaberite jedno ili dva noćenja za dvoje sa doručkom uz korištenje wellness & SPA centra!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite