Villa Mystique i Beograd čekaju na Vas!

Aktuelno
Villa Mystique i Beograd čekaju na Vas!
-

Vila Mystique smještena je u mirnom beogradskom predjelu Dedinje, 2 km od centra grada. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju moderno uređene sobe, besplatni WiFi i besplatno parkiralište.

2

U popodnevnim se satima gosti mogu opustiti uz piće na terasi za sunčanje. Sve su smještajne jedinice klimatizirane i sadrže TV ravnog ekrana, mini bar i telefon koji je moguće koristiti za besplatne lokalne pozive.

3

Vlastite kupaonice uključuju tuš. Iz jedinica se pruža pogled na grad. Restoran u kojem se poslužuju specijaliteti tradicionalne kuhinje i jela međunarodne kuhinje nalazi se na 300 metara.

7

Trgovina prehrambenih proizvoda smještena je na kratkoj pješačkoj udaljenosti. Vila Mystique udaljena je 2 km od spa i wellness centra koji obuhvaća unutarnji bazen.

6

Beogradski sajam nalazi se na 1,5 km, a do velikog trgovačkog centra ima 2 km. Nacionalni park Košutnjak udaljen je 1,5 km. Stajalište lokalnih autobusa smješteno je svega 100 metara od objekta, a do glavnog gradskog autobusnog i željezničkog kolodvora ima 1 km.

5

Beogradska zračna luka nalazi se na 10 km, a do izlaza na glavnu autocestu ima svega 500 metara. Savski Venac je odličan izbor za putnike koje zanimaju obilazak, šetnje gradom i ugođaj.

4

Jedno noćenje za dvije osobe platite samo 72 KM, Citydealu 15 KM, a ostatak od 29 € prilikom dolaska u hotel!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite