Apartmani Nono - Uživajte u zimskoj čaroliji na Jahorini sa voljenom osobom!

Aktuelno
Apartmani Nono - Uživajte u zimskoj čaroliji na Jahorini sa voljenom osobom!
-

Na raspolaganju Vam stoje dva jednosobna apartmana, dva dvosobna apartmana i jedan luksuzni trosobni apartman. U svim apartmanima su moderni LCD televizori sa satelitskom i digitalnom mrežom, te besplatni bežični internet.

2

Cijeli objekat je opremljen centralnim grijanjem. Svim gostima stoji na raspolaganju grijana skijašnica sa grijačima za ski opremu, kao i konoba sa otvorenim ognjištem. 

6

Jednosobni apartmani veličine 35m² sadrže veliko kupatilo, kuhinju, dnevni boravak sa bračnim krevetom (180x200cm) i trpezarijski dio, kao i odvojenu dvokrevetnu sobu (90x200cm) u potkrovlju. U dnevnom boravku može se postaviti pomoćni ili dječiji krevet. Kapacitet je 4 plus 1 osoba.

5

Dvosobni apartmani veličine 45m² sadrže​ veliko kupatilo, kuhinju, trpezariju sa pomoćnim ležajem za dvije osobe, te dvije zasebne sobe sa bračnim krevetima (180x200cm). Kapacitet je 4 plus 2 osobe.

4

Luksuzni apartman veličine 90m² sadrži dva kupatila, kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom (pomoćni ležaj), te tri spavaće sobe sa bračnim krevetima. Kapacitet je 6 plus 2 osobe. Apartman je djeljiv na dvosobni apartman i sobu sa zasebnim kupatilom. 

3

Na raspolaganju vam stoji posteljina, ručnici kao i grijači ručnika. Nadamo se da će Vam boravak u našim apartmanima pružiti nezaboravno iskustvo.

7

Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe u jednosobnom apartmanu platite samo 89 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite