TREBEVIĆ | Doživite idiličan planinski odmor i uživajte u miru i tišini uz luksuzni Wellness & Spa odmor hotela PINO NATURE!

Aktuelno
TREBEVIĆ | Doživite idiličan planinski odmor i uživajte u miru i tišini uz luksuzni Wellness & Spa odmor hotela PINO NATURE!
-

Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević.  

2

Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu Pino Nature daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m, a 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim pogledom na planine. 

4

Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju. Iskustvo kombinovano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne evropske spa kulture daju jedinstven doživljaj. 

5

U restoranu “Prvi Šumar“ birajte između tradicionalnih specijaliteta i internacionalne kuhinje ili prepustite se iznanađenju inovativnih i kreativnih jela vrhunskih kuhara.

6

Platite samo 134 KM jedno noćenje za dvije osobe i dijete do 5,99 godina uz korištenje Wellness & Spa i dječije igraonice!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite