OBJAVLJENA SLIKA SEVERININOG NOVOG DEČKA, PROVODILI SE KOD NJEGA U VINARIJI: Hrvatski mediji bruje o njihovoj vezi

Show
OBJAVLJENA SLIKA SEVERININOG NOVOG DEČKA, PROVODILI SE KOD NJEGA U VINARIJI: Hrvatski mediji bruje o njihovoj vezi
.

Severinin još uvek zakoniti suprug Igor Kojić nije je posjetio više od šest mjeseci, a po Hrvatskoj svi bruje kako ona uživa u novoj ljubavi s mladim vinarom.

Supružnici se i dalje prate na društvenoj mreži Instagram, a posljednji put javno su komunicirali za Igorev rođendan prije četiri mjeseca, kad mu je pjevačica poželjela sve najbolje.

Severina (44) i Igor (33) i dalje su u braku, a do danas sudu niko od njih nije podnio zahtjev za razvod, saznajemo iz hrvatskih medija. Pjevačica se u međuvremenu zbližila s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38).

Kako dalje saznajemo, Severina je ovo ljeto s mladim vinarom bila na krstarenju, a tad ga je predstavljala kao tjelohranitelja da bi od javnosti sakrila da je našla novog partnera.

- Severina je više puta dolazila u vinariju i ostajala je po nekoliko sati. Ne znamo kako je mogla da kaže za Tomislava da joj je obezbjeđenje kada joj je on dečko. Razumem da je htjela to da prikrije jer joj ne odgovara da javnost sazna da ima ljubavnika, pošto se od Igora još nije razvela, ali svaka laž ima rok trajanja - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje da u Graberju Ivanić, gdje je vinarija "Voštinić Klasnić", čiji je vlasnik Tomislav, uveliko svi bruje o vezi pjevačice i vinara.

- Ma cijeli grad priča to. Vjerujte mi, već mjesec i po dana se komentariše o njima dvoma. Tamo se priča da su u ljubavnoj vezi, a da je Severina htjela to da zataška što zbog Igora Kojića, što zbog Milana Popovića, s kojim se još uvijek sudi oko starateljstva nad zajedničkim sinom Aleksandrom.

Inače, krajem ljeta Severina je društvo odvela u Voštinićevu vinariju, o čemu svjedoči fotografija na društvenoj mreži, koju je objavila 19. septembra. Severina je tad, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala u crvenoj haljini s dekolteom, okružena najbližim prijateljima, novim-starim menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR Davorom Grginom, dr Natašom Desnicom, s kojom se intenzivno družila ovo ljeto na moru, PR Vedranom Vasić i sestričinom Mijom Popović, koja i živi s njom na zagrebačkom Kozjaku.

Kad je Seve prije tri mjeseca objavila tu fotografiju, mnogima je u prvi plan upao upravo Tomislav, ali Tomislav Petrović jer to je bila prva zajednička fotka nakon što su se pomirili, otkako Kojića nema u njenoj blizini.

852161-168022-vinar-f-ff

Printscreen Instagram

- Za nas ovo nije samo vinarija. Ovdje se punimo i stvaramo. Družimo i kreativno izražavamo. Živimo u skladu s prirodom i pretačemo njene ljepote u svakodnevni život - izjavio je mladi Voštinić u avgustu za portal Sevine prijateljice bivše manekenke Ive Radić.

Nakon što je objavljeno da Seve ima novog dečka, Igor se oglasio na društvenoj mreži. Na instastoriju je objavio video s Kosova, gdje je u posjeti manastiru. Nakon zahlađenja odnosa sa Severinom posvetio se vjeri, o čemu svjedoče i fotografije koje objavljuje na društvenoj mreži.

Novi.ba/Telegraf.rs

Ne propustite