Oglasio se Igor nakon što je procurila fotka Severine i vinara! EVO ŠTA JE OBJAVIO NA SVOM INSTAGRAM PROFILU

Show
Oglasio se Igor nakon što je procurila fotka Severine i vinara! EVO ŠTA JE OBJAVIO NA SVOM INSTAGRAM PROFILU
Dok srpski mediji pišu o Severininom ljubavnom životu, Igor Kojić na Instagramu objavljuje svece srpske pravoslavne crkve.

Dok srpski mediji pišu o Severininom ljubavnom životu, Igor Kojić na Instagramu objavljuje svece srpske pravoslavne crkve.

Objavio je fotografiju srpskog kralja Stefana Dečanskog kojeg na današnji dan slavi srpska pravoslavna crkva. Također, objavio je snimku iz manastira Dečani.

a2e02ea8-2726-443d-8c50-c36b726fe534-160x300

Inače, u posljednje vrijeme veoma religiozni Igor na Instagramu uz Severinu prati još samo dva profila, onaj patrijarha Pavla te profil imena Poruke svetih otaca. Prije toga je pratio i profil naziva Biser Metohije koji je stvoren, kako se navodi u opisu, s ciljem upoznavanja Instagram publike s Velikom Hočom i ostalim naseljima na Kosovu i Metohiji.

Za to vrijeme srpski tabloidi Severinu pokušavaju povezati s deset godina mlađim vinarom iz Hrvatske. Njen tim za Index je takve navode demantirao.

“Radi se o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa”, objasnili su za Index iz njenog PR tima.

Šuškanja o razvodu

Već se dugo šuška o navodnim problemima u braku Severine i Igora Kojića, a par zajedno nije viđen već mjesecima. Severina je ljeto provela na hrvatskoj obali, dok je Igor većinu vremena na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz Srbije.

Severina je mjesec dana na početku pandemije provela u obiteljskoj kući Kojića, a nakon toga se vratila u Hrvatsku, dok je Igor ostao u Srbiji. Otada supružnici nisu viđeni zajedno u javnosti, a jedno vrijeme nisu se ni međusobno pratili na Instagramu.

Već neko vrijeme članovi obitelji Kojić te njihovi obiteljski prijatelji s estrade ne prate Severinu.

Srpski mediji nedavno su pokušali saznati što se događa te su se uputili na adresu Kojića u Beogradu. U trenutku dok su novinari razgovarali sa susjedima iz kuće je izašao Severinin svekar Keba, koji je krenuo sa psom u šetnju.

Iako na prvu nije htio komentirati odnos Igora i Severine, ipak je popustio pred pritiskom novinara. “Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali, što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade”, rekao je nevoljko.

(Index.hr)

Ne propustite