Stvorite nove uspomene i opuštajuće zimske dane provedite u Garni Hotel Prime u Beogradu!

Aktuelno
Stvorite nove uspomene i opuštajuće zimske dane provedite u Garni Hotel Prime u Beogradu!
-

Hotel Prime nalazi se na praktičnoj lokaciji u četvrti Vračar u Beogradu, na 1,7 km od hrama Sv. Save, te obuhvaća restoran. Trg Republike udaljen je 3 km. Dostupan je besplatan WiFi.

2

Sve sobe imaju stol i TV ravnog ekrana s kabelskim programima, a neke sadrže prostor za sjedenje. Neke jedinice imaju i potpuno opremljnu kuhinju s blagovaonicom. Vlastita kupaonica sadrži tuš, sušilo za kosu i besplatan kozmetički pribor.

5

Gostima je u objektu na raspolaganju švedski stol za doručak. Nakon napornog dana gosti se mogu opustiti i popiti osvježavajuće piće u baru.

3

Beogradski sajam udaljen je 4,3 km, a stadion Tašmajdan nalazi se na 2 km od hotela Prime. Arena Beograd udaljena je 6,5 km. Beogradska zračna luka Nikola Tesla nalazi se na 20 km.

4

 

Noćenje u jednosobnom apartmanu za dvije odrasle osobe i dvoje djece do 10 godina platite 86 KM, Citydealu 17 KM, a ostatak od 35€ pri dolasku!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite