Marina se godinama bori sa zloćudnom bolesti: "Iskreno, ne osjećam se bolje.."

Show
Marina se godinama bori sa zloćudnom bolesti: "Iskreno, ne osjećam se bolje.."
.

Najpoznatija srpska autorica muzičkih tekstova ranije je priznala kako joj je liječenje skupo i zahtjevno. Puno joj znači podrška obitelji, a borbu sa zloćudnom bolesti opisuje kao proces koji mora proći

Marina Tucaković (67), najpoznatija srpska autorica glazbenih tekstova, godinama se bori sa zloćudnom bolesti. Za srpske medije progovorila je o svom zdravstvenom stanju i kako se trenutačno osjeća. 

- Iskreno, onako. Prolazim kemoterapije i vidjet ćemo što će biti. Iskreno, ne mogu reći da se bolje osjećam. Ne razmišljam o tome kako se osjećam u psihološkom smislu, nekad sam optimistična, a nekad nisam - rekla je Marina.

Važna joj je podrška porodice, ali govori kako se navikla na ovu borbu.

- Kada se osjećate loše, ujedno vam niko i ništa ne pomaže. To je valjda proces koji se mora odvijati - dodala je Tucaković.

Ljetos je rekla kako je pandemija korona virusa puno utjecala na njezin rad i prihode te da ima financijskih poteškoća. Priznala je da joj je liječenje zahtjevno i skupo, a uz prihode koje ostvaruje zahvaljujući autorskim pravima nekako uspijeva isplivati na površinu.

- Fond pokriva nešto, a veći se dio radi po privatnim klinikama. Institut je preopterećen, tko zna kada bih došla na red. Plus, tu su dodatne terapije, sve to košta. Jezivo je skupo, bar za moj džep - ispričala je Marina za srpske medije.

Govori kako su joj se prijatelji javili i pomogli joj kada se razboljela. Zbog toga im je jako zahvalna.

- Sada stvarno ne bi imalo smisla da tražim pomoć od bilo koga jer su i oni u nezavidnoj situaciji. I ja sada neusporedivo manje zarađujem. Jedina je dobra stvar što mi novac stiže od autorskih prava. Nisu to neke zapanjujuće cifre, ali je dobro s obzirom na to kako je bilo prije. Ne znam kolika su tuđa primanja, ali moja su pristojna - zaključila je Tucaković.

(24sata)

Ne propustite