KARLEUŠINE KĆERKE IZRASLE U PRAVE LJEPOTICE, oblače se po posljednjoj modi: A POGLEDAJTE NJIHOVE SLIKE NA INSTAGRAMU, KOPIRAJU MAMU (FOTO)

Show
KARLEUŠINE KĆERKE IZRASLE U PRAVE LJEPOTICE, oblače se po posljednjoj modi: A POGLEDAJTE NJIHOVE SLIKE NA INSTAGRAMU, KOPIRAJU MAMU (FOTO)
Jelena Karleuša ponosna je na svoje kćerke.

Jelena Karleuša ponosna je na svoje kćerke.

Pjevačica je nedavno otkrila kako Atina liči na nju, a da je Nika na oca Duška Tošića.

Atina Tošić starija je kćerka pop zvezde Jelene Karleuše, a kako se čini na dobrom je putu da za nekoliko godina na društvenim mrežama stigne poznatu mamu.

Naime, iako ima svega 12 godina ova prelijepa djevojčica na Instagramu i TikToku već ima oko 125.000 pratilaca, a brojne modne kuće koje se bave garderobom za djevojčice i tinejdžerke žele da ih upravo ona reklamira.

1

Foto: Instagram

Na novim fotografijama Atina pozira u farmerkama i patikama, a ponosni otac Duško Tošić kratko joj je napisao komentar:

2

Foto: Instagram

- Tatina ljepotica!

4

Foto: INstagram

- Atina ne zna da li će biti odbojkašica, plesačica, manekenka, glumica...sve ona hoće, tu je na mamu - ispričala  je nedavno Jelena.

5

Foto: Dejan  Miličević

6

Foto: Instagram

Jelena je nedavno dodala da ona kod kuće nije odjevena kao na sceni i pohvalila se svojim mezimicama Atinom i Nikom.

— Ja sam u mojoj kući majka, nisam u scenskom kostimu. Moja deca su divno vaspitana, sa svim peticama, uzorna, fina, skromna djeca i za mene svi kažu da sam divna majka. To što ja imam svoj posao nema veze sa tim kakva sam majka, niti to mene određuje. Mogu samo da vam kažem da su moje kćerke na majku ponosne — istakla je Karleuša.

Ona je otkrila i čemu uči svoju djecu.

— Od svoje majke mogu da nauče kako je biti samostalan, uspješan, kako je boriti se, kako ne dati na sebe. Kako je biti žena u muškom svijetu, punom predrasuda, balkanskom, seljačkom mentalitetu, gdje se žena gazi i ne poštuje zbog svoje se*sualnosti. Ja svoje kćerke učim da se ne stide ni svoje se*sualnosti, ni svoje ženstvenosti, ni svog tijela i da imaju svoje ja, kao i da niko ne smije da im spočitava što su lijepe i zgodne — zaključila je.

 (Telegraf/Glossy)

Ne propustite