Posjetite sunčani jug i uživajte u wellnessu luksuznog Eden Hotela 4*!

Aktuelno
Posjetite sunčani jug i uživajte u wellnessu luksuznog Eden Hotela 4*!
-

Eden Hotel & Spa je luksuzni hotel u gradu Mostaru. Udaljen svega 5 minuta pješke od Staroga grada, Eden Hotel & Spa ima izvanredan položaj, koji pruža predivan panoramski pogled na cijeli Mostar.

2
Moderna unutrašnjost hotela, izvanredna usluga i raznovrsni sadržaji učinit će vaš boravak nezaboravnim. Hotel raspolaže sa 49 udobno opremljenih soba, a sve su sobe opremljene sa TV/SAT flat screen-om, besplatnim WiFi-om, Minibarom, AC-om, sefom, telefonom i room service-om. 

6

Uređen prema najvišim standardima, naš Wellness & Spa centar nudi bazen sa whirlpoolom, finsku saunu, sauna na paru, HAMAM, teretanu kao i razne vrste masaža. Wellness i SPA zona obuhvata sve što trebate za potpuni oporavak vašeg tijela. U cijenu smještaja, našim gostima je uključeno korištenje usluga našeg Wellness & Spa centra, kao što su bazen, Turska i Finska sauna te teretana.  

4

Impozatan dizajn i luksuzan komfor čine Eden – Hotel & SPA. Naš hotel je smješten u srcu Mostara, gdje u potpunoj privatnosti možete uživati u čarobnom pogledu na grad.

5

Odmah ćete se osjećati kao kod kuće, jer u našem hotelu usluga Vama je na prvom mjestu. Bez obzira da li je svrha Vašeg dolaska u prelijepi Mostar poslovna ili turistička, Eden – Hotel & SPA Vam nudi bezbroj usluga koje će učiniti da Vaš dolazak bude jedinstven i luksuzan.

3

 

Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe platite samo 94 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite