DRAŠKO STANIVUKOVIĆ NA IMANJU PORODICE DODIK: Otkrio javnosti dio bogatstva Dodikovih, POGLEDAJTE SNIMAK SA IMANJA (VIDEO)

Bosna i Hercegovina
DRAŠKO STANIVUKOVIĆ NA IMANJU PORODICE DODIK: Otkrio javnosti dio bogatstva Dodikovih, POGLEDAJTE SNIMAK SA IMANJA (VIDEO)
Draško Stanivuković, novi gradonačelnik Banjaluke, prije nekoliko mjeseci je upao na imanje porodice Dodik. Prema njegovim priznanju želio je uručiti zahvalnicu sinu člana Predsjedništva BiH, Igoru Dodiku, tačnije uručiti mu "Nagradu i priznanje što uzimate iz budžeta od gradjana Republike Srpske".

Draško Stanivuković, novi gradonačelnik Banjaluke, prije nekoliko mjeseci je upao na imanje porodice Dodik, a taj video postao je hit na društvenim mrežama.

 Prema njegovim priznanju želio je uručiti zahvalnicu sinu člana Predsjedništva BiH, Igoru Dodiku, tačnije uručiti mu "Nagradu i priznanje što uzimate iz budžeta od gradjana Republike Srpske".

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ PUSTIO NOVINARE U KUĆU: Dočekao ih njegov otac Dragan, POGLEDAJTE NIKAD VIĐENE SLIKE UNUTRAŠNJOSTI (FOTO)

Politički kraj Milorada Dodika, aktualnog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, prije toga u dva mandata predsjednika Republike Srpske, započeo je prije točno 20 godina, kada je bio predsjednik vlade srpskog entiteta u BiH i tek je krenuo ubirati plodove svoje političke moći.

- Ja sam kao narodni poslanik odlučio pokrenuti veliku akciju, a to je podjela zahvalnica firmama koji su uzele hiljade u doba koronavirusa i prva je firma “Fruit eko". To je voćnjak Igora Dodika i ja sam došao da dostavim tu zahvalnicu - izjavio je Stanivuković nakon ovog "poduhvata".

U videu Stanivuković nakavljuje koje će još firme i imanja koja se povezuju sa porodicom Dodik da obiđe u narednom periodu.

Cijeli boravak na Dodikovom imanju snimljen je i kamerom.

Prisjetimo se ovog njegovog poduhvata:

 

Ne propustite