OSMAN OTKRIO: Stefanova djevojka Sabina još uvijek nije spavala kod nas! KAD VIDITE KAKO SABINA IZGLEDA, ostat ćete bez riječi

Show
OSMAN OTKRIO: Stefanova djevojka Sabina još uvijek nije spavala kod nas! KAD VIDITE KAKO SABINA IZGLEDA, ostat ćete bez riječi
Nakon neuspjele veze sa Ivanom Šopić, Stefan je uplovio u novu emotivnu vezu sa misterioznom Sabinom.

Nakon neuspjele veze sa Ivanom Šopić, Stefan je uplovio u novu emotivnu vezu sa misterioznom Sabinom.

Sve što se zna je da je riječ o prirodnoj ljepotici, koja je na prvi pogled potpuna suprotnost od njegove bivše sa kojom na samom kraju nije ostao u dobrim odnosima.

Kako je tvrdio u prethodnoj sezoni rijalitija Zadruga, a potvrdili su i njegovi prijatelji i porodica, Stefan voli kulturne, vaspitane i prirodne djevojke koji ne posjeduju samo spoljašnju ljepotu, a čini se da je upravo takvu i pronašao. 

Ko je zapravo Sabina i kako ona utiče na mladog Karića otkriva nam njegov otac, humoristični pesnik i biznismen, Osman Karić.

- Što se tiče reči i statusa "snajka" moram priznati, mnogo je takvih potencijalnih prošlo kroz našu kuću, ali rijetko koja se zadržala, čak mogu da nabrojim na prstima jedne ruke, a da mi je cirkular na kome sam sjekao drvo odsekao dva, kažem to onako figurativno, pošto nisam stolar. Rijetke su devojke koje su Stefana ostavile bez daha, u koje je bio do ušiju zaljubljen, jedna od njih je upravo i djevojka sa kojom je u trenutnoj vezi, Sabina. Kažem trenutnoj, jer su suviše kratko zajedno da bih bilo šta mogao da kažem za djevojku koju sam video svega par puta. Jako je lijepa, kulturna, vaspitana, čak mislim da je u potpunosti njegov tip - rekao je Osman i dodao:

stefan-karic

- Čime se bavi ne znam još uvijek, što se mene tiče, ne mora ničim ako odgovara mom sinu i ako je ljubav prava, ja mu se neću miješati kao što nisam ni do sada - tvrdi Karić, a onda se dotakao i Stefanove bivše djevojke, Ivane Šopić.

- Naravno, svaki roditelj želi svom djetetu dobro pa ga i posavjetuje kao i ja Stefana, na njemu je sve ostalo, kao i u prošloj, bivšoj vezi, gdje sam optužen od strane tadašnje njegove ljepše polovine da sam učestvovao u njihovom raskidu. Reći ću opet na glas, ne nisam. Jako mi je bitno da moj sin bude srećan u svim segmentima života, a pogotovo kad je riječ o ljubavi - kaže Osman.

Stefanov otac, kao i njegovi bližnji primijetili su da se mladi zavodnik drugačije ponaša.

- Što se tiče ostatka naše porodice, svi su srećni zbog Stefana, jer vide taj sjaj u njegovim očima, razdraganost, čuju pjevušenje iz kupatila dok se tušira, licka i sprema na sastanak sa Sabinom - tvrdi Karić i dodaje:

- Još nešto, Sabina još nijednom nije otišla na sprat naše kuće gdje se nalazi njegova soba, nije prespavala kod nas. Da li je to njena kultura, vaspitanje koje nosi iz kuće ili pak nešto drugo, ostaje nam da vidimo u narednom periodu, vrijeme će pokazati - završio je Osman.

(Alo.rs)
 

Ne propustite