POTRESNA ISPOVIJEST: Majka Tanje Savić iznijela jezive detalje o kćerkinom braku "Kako mogu djeca da budu kod njega, kad je..."

Show
POTRESNA ISPOVIJEST: Majka Tanje Savić iznijela jezive detalje o kćerkinom braku "Kako mogu djeca da budu kod njega, kad je..."
Tanja od tada prolazi kroz agoniju, boreći se da opet vidi svoje sinove, Maksima i Đorđa.

Popularna pjevačica, Tanja Savić, mjesecima unazad nalazi se u centru skandala zbog loših odnosa sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je u aprilu mjesecu bez njene dozvole odveo djecu u Australiju, gdje su nekada živjeli. Tanja od tada prolazi kroz agoniju, boreći se da opet vidi svoje sinove, Maksima i Đorđa.

Povodom svega, sada se oglasila i pjevačicina majka i otkrila nove detalje.

tanja-savic-luka-sarac-1140x815-1

Ne pamtim kad sam Dušana videla posljednji put. Možda prije Vaskrsa. Tada je trebalo da djeca dođu kod nas, ali je on rekao da imaju temperaturu, a zapravo je stavio toplomer u vrelu vodu. Tanja to zna jer je toplomer pokazivao da imaju temperaturu 50, što je nemoguće. Dušan je odveo na mučki način dhecu. Nismo ni znali. Tanja nikad nije nama htjela ništa da priča, da nam je rekla na vrijeme sve bi bilo drugačije - rekla je Tanjina mama u jednoj emisiji, pa nastavila:

On je prvih godinu dana bio kod nas, on se mazao na hljeb. On je samo volio da cuga, a ja sam čula da se drogirao, išao je na liječenje. Liječenje nije uspjelo, nije se izliječio. Kako djeca mogu kod njega da budu kad je on narkoman, ne znam. Napije se ne zna gdje je, a djeca mala kako će. Kada su otišli Tanja nije dva dana znala gdje su djeca, mislila je da su tu negdje u Srbiji, u Sremsku Mitrovicu - zaključila je pjevačicina majka.

Ne propustite