Danas bi bio rođendan Dinu Dvorniku: "Moj je tata imao dva života i ovako me inspirisao"

Kultura
Danas bi bio rođendan Dinu Dvorniku: "Moj je tata imao dva života i ovako me inspirisao"
Dino Dvornik danas bi proslavio 51. rođendan.

Dino Dvornik danas bi proslavio 51. rođendan.

ella-dino-20082015-625face

To je, kao i svake godine, odlučila obilježiti njegova kći Ella koja je ovom prilikom na Facebooku napisala:

"Svake godine kad mi je tati rođendan, napišem nešto. Danas bi proslavio 51. rođendan i stoga ovaj post opet posvećujem njemu. Nazvalo me milijun novinara da me pitaju za izjavu o njegovom rođendanu međutim nisam ni na jedan poziv odgovorila. Ispričavam se svima ako vas je to uvrijedilo međutim ne da mi se stalno ponavljati jedno te isto... Nema plakanja, žaljenja ni kukanja, napisala sam nešto što je meni tata jednom 'davno' 1998. godine rekao kada sam uplakana došla kući, u nadi da će vas inspirirati njegov um i moto života. Mene je uvijek motivirao i inspirirao i rekao mi kad bih plakala, 'ne grintaj, gubiš vrijeme'. Mnogi od vas ga znaju kao Dino Dvornik međutim ja sam ga samo znala kao 'tata'. Odlučila sam zato u kolumni vam objasniti kakav je Dino bio roditelj... ne glazbenik...jer imao je dva života, a onaj kojem sam ja svjedočila je puno posebniji od onoga kojeg vi poznajte. Dragi moj tata, najdivniji ti 51. rođendan želim, volim te i uvijek si u srcu.

Molim samo lijepe komentare bez tužnih smajlica! Danas je sretan dan, a ne tužan. Nemojmo žaliti ono što nemamo već budimo sretni što smo imali prilike imati! Neki nisu imali tu priliku".

Rođendan je obilježen i na Dinovom Facebook pageu gdje je objavljeno: "Dino, gdje god da si, Sretan ti rođendan! Volimo te svakim danom sve više i više! Dosadno je bez tebe, fali nam tvoj jedinstveni duh, dobra i pozitivna vibra i najvažnije od svega, tvoja mjuza! Nitko kao ti!".


(Index.hr)

Ne propustite