Christian Louboutin slavi 10. rođendan crvenih potpetica

Moda i ljepota
Christian Louboutin slavi 10. rođendan crvenih potpetica
Čuvene crvene potpetice brenda Christian Louboutin, Pigalle, prvi put su predstavljene 2004. godine u sklopu jesenje kolekcije ovog brenda, a 12 godina nakon otvaranja prvog butika u Parizu.

Čuvene crvene potpetice brenda Christian Louboutin, Pigalle, prvi put su predstavljene 2004. godine u sklopu jesenje kolekcije ovog brenda, a 12 godina nakon otvaranja prvog butika u Parizu. Naziv Pigalle dobile su po Christian Louboutin omiljenoj četvrti u Parizu.


Dizajner je za ove cipele rekao:"To nisu sezonske cipele, to su cipele koje traju cijeli život. Možete ih nositi i zimi i ljeti; kožne, sjajne ili mat. No, po mom mišljenju, one dosežu svoj maksimalni izraz u crnoj, lakiranoj boji, zbog same boje i preciznosti dizajna. "


Žene širom svijeta su se zaljubile u cipele sa crvenim potpeticama, i od tada je Pigalle jedan od zaštitnih znakova Christian Louboutin. Upravo se ove cipele pojavljuju u svakoj novoj kolekciji ovog svjetski poznatog brenda. Povodom 10- og rođendana crvenih potpetica Pigalle započeta je i akcija na društvenoj mreži Instagram, gde sve ponosne vlasnice ovog modela mogu objaviti fotografije njihovih omiljenih cipela, uz hashtag #PigalleIs10. Najbolje fotografije će se objavljivati na službenoj stranici brenda Christian Louboutin, sve do 1. decembra.

Izvor fotografije: christianlouboutin.com

 

Ne propustite