Zlatibor je jedna od najpopularnijih destinacija u Srbiji! Očekuje vas Vila Barović Luxury Apartments & Spa!

Aktuelno
Zlatibor je jedna od najpopularnijih destinacija u Srbiji! Očekuje vas Vila Barović Luxury Apartments & Spa!
-

Vila Barović & SPA posluje uspješno već 8 godina, do sada je 2 puta renovisana, a obimnije renoviranje je posljednji put bilo 2019. godine.

12

Njihov cilj je da gostima uvijek pruže jedno prijatno, udobno domaćinsko iskustvo i da gosti uvijek dobiju najbolji odnos cijena-kvalitet.

6

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, ali i planini na kojoj se nalazi, Vila Barović vam pruža mogućnost veoma aktivnog ali i mirnijeg, relaksirajućeg odmora i boravka.

5

Spa Centar Vile Barović vam u oazi mira nudi saunu, parno kupatilo, jaccuzi bazen i masažu.Vlažna klima parnog kupatila pomoći će vam da se opustite i oslobodite svakodnevnog stresa.

8

Mirisi eukaliptusa i mente u zraku jako su blagotvorni za kožu, podstiču hidrataciju i čišćenje pora, a poznato je višestruko dejstvo parnog kupatila i na respiratorne organe. 

10

Opustite se u sauni izrađenoj od finske omorike i afričkog drveta dok vas obavija vreo zrak koji će očistiti tijelo od toksina i izbaciti ih vani preko kože i na taj način očistiti kožu i ojačati vaš imunski sistem.

11

Jaccuzi bazen će izmasirati i opustiti svaki mišić na vašem tijelu. Poseban osjećaj masaže pružaju rotirajuće hidro mlaznice, koje rotirajućim vodenim mlazom daju osjećaj pokretne masaže po vašim leđima.

9

U blizini Vile Barović na Zlatiboru nalaze se mnoge turističke atrakcije koje vrijedi posjetiti: Stopića pećina, Ski centar Tornik, Sirogojno, Vodopat u Gostilju, Dinopark..

3

Odaberite između jednog ili dva noćenja za dvije osobe i uživajte u jesenjim danima sa voljenom osobom!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite