ROĐENI SU ISTE GODINE, A KO BI REKAO DA SU GENERACIJA: Znate li koliko ONE IMAJU GODINA, ovo je iznenađenje

Show
ROĐENI SU ISTE GODINE, A KO BI REKAO DA SU GENERACIJA: Znate li koliko ONE IMAJU GODINA, ovo je iznenađenje
Za pojedine javne ličnosti kao da je vreme stalo, pa biste ih teško povezali sa njihovim vršnjacima.

Za pojedine javne ličnosti kao da je vreme stalo, pa biste ih teško povezali sa njihovim vršnjacima.

Mnogi na estradi se trude da sakriju godine, a neki to i uspijevaju raznim korekcijama izgleda ili dugogodišnjom negom i brigom o licu i telu. Uprkos godinama, neki od njih izgledaju vrlo mladoliko, a neki ipak ne.

Za pojedine poput Snežane Sneki Babić kao da je stalo vreme, pa ona maltene identično izgleda kao na početku svoje karijere. Većini ne biste dali godine koje broje, a da li biste poverovali da su neki od njih vršnjaci, s obzirom na to koliko se vizuelno razlikuju?! Izdvojili smo za vas nekoliko takvih, pa procijenite sami da li biste ih svrstali u generaciju kojoj pripadaju.

1973. godište (47 godina)

Svetlana Ceca Ražnatović - Aleksandra Kovač

Ceca je u junu napunila 47 godina, a za domaće medije je u šali rekla da se osjeća "kao da ima 14". Iako je ove godine postala i baka, folk zvijezda izgleda bolje nego ikada.

Da li biste pogodili da je i njena pop koleginica Aleksandra Kovač isto godište?!


1972. godište (48 godina)

Stojanka Novaković Stoja - Severina Kojić

stoja2

severina

Stoja je na estradi poznata i kao najmlađa baka među pjevačicama jer je prvo unuče dobila kada je imala 33 godine, dok se njena vršnjakinja Severina u tim godinama već bila proslavila na jahti svojim čuvenim filmom za odrasle, po kome je i danas svi pamte. 


1951. godište (69 godina)

Zdravko Čolić - Miloš Bojanić

Ko bi rekao da su Čola i Bojanić generacija?! Obojica su rođeni prije 69 godina, a Zdravko Čolić, koji je tokom cijele svoje karijere bio jedan od najpoželjnijih frajera na ovim prostorima, mladalački duh, ali i veoma vitalan izgled za svoje godine zadržao je do današnjih dana. S druge strane, folk pjevač koji na svoj način, takođe, vodi borbu protiv godina zapamćen je i po učešću u rijalitiju "Farma 2", u kom se hvatao ukoštac sa mnogo mlađim učesnicima rijalitija i čak uspeo da odnese pobjedu.

1984. godište (36 godina)

Marija Šerifović - Mia Borisavljević

Mia Borisavljević u junu je napunila 36 godina. Isto toliko ove godine puni i evrovizijska pobjednica i članica žirija "Zvezde Granda" Marija Šerifović. Muzički i vizuelni stil koji neguju godinama potpuno je drugačiji, pa bi se vjerovatno mnogi prevarili i kada bi morali da procijene kojoj generaciji njih dve pripadaju.

1986. godište (34 godine)

Indira Aradinović Indi - Soraja Vučelić

Indi se pojavila na estradnom nebu pre oko 16 godina, a njen izgled je vremenom znatno varirao. Pevačica je jedno vreme vodila ozbiljnu borbu sa kilogramima, pa je nedavno, nakon operacije želuca iz koje je jedva izvukla živu glavu, uspela da oslabi više od 20 kilograma i napokon vrati izgled s početka karijere. S druge strane, medijska ličnost njenih godina Soraja Vučelić sve vrijeme prisustva na javnoj sceni veoma posvećeno je radila na izgledu, ponavljajući pojedine plastične operacije i po nekoliko puta dok ne dobije efekat kakav je željela. Zato danas i izgledala tako kako izgleda, a može se reći da je potpuno promenila lični opis da bi zadržala status "prve među starletama".

1965. godište (55 godina)

Goca Božinovska - Zorana Pavić

Goca Božinovska važi za jednu od najzgodnijih pjevačica, čiji izgled godinama odoleva vremenu. Iako majka troje odrasle dece, ona se uopšte ne mijenja i sa svojih 55 i dalje mami uzdahe. Ipak, retko ko bi mogao zamisliti da je njena ispisnica Zorana Pavić, koja je uvijek imala lijepo lice poput devojčice, ali je kuburila s viškom kilograma, koji joj je stvarao i zdravstvene probleme, pa je nedavno uspjela da se izbori s nezdravim navikama i najzad dotera i liniju.

1968. godište (52 godine)

Aca Lukas - Boško Jakovljević

Aca Lukas ove godine napunio je 52. Više puta je isticao da ne vodi mnogo računa o izgledu, te voli neobavezan stil, za razliku od poznatog voditelja Boška Jakovljevića, koji svakodnevno vježba, a već 10 godina kreira i svoju liniju garderobe. Boško i Aca dele isto godište, a da li bi im na osnovu izgleda obojici dali iste godine, to je pitanje.

1950. godište (70 godina)

Neda Ukraden - Josipa Lisac

Neda Ukraden je muzičku karijeru započela sa svega 17 godina, davne 1967. godine, a manje je poznato da je istih godina kao Josipa Lisac. Ono što Josipu izdvaja od drugih javnih ličnosti jeste njena smjelost u kombinovanju više muzičkih žanrova, kao i modnih kreacija koje mnogi nazivaju avangardnim, dok je Nedin stil i sa 70 godina veoma prihvaćen i dopadljiv, čak i znatno mlađim generacijama.

1967. godište (53 godine)

Snežana Babić Sneki - Vesna Dedić

Sneki je definitivno jpevačica čiji se izgled uopšte ne menja, pa se za nju često mogu čuti komentari kako je "zaleđena u vremenu" ili "balzamovana poput faraona". Njen vitak stas, ali i zategnuto lice bez bora, decenijama već služe kao primer na estradi, na kojoj se svi utrkuju da izgledaju što duže mladi i lijepi. Voditeljka i književnica Vesna Dedić zrelo doba takođe lijepo nosi, a da li bi baš na prvi pogled provalili da ona i Sneki imaju 53 godine, prepuštamo da procijenite sami.

(Republika.rs)

Ne propustite