NAREDNI DANI SU KLJUČNI, HOROSKOP OTKRIVA ŠTA ĆE SE DESITI: Ukoliko uradite ovo, NEMATE BRIGE

Zanimljivosti
NAREDNI DANI SU KLJUČNI, HOROSKOP OTKRIVA ŠTA ĆE SE DESITI: Ukoliko uradite ovo, NEMATE BRIGE
,

Sljedećih nekoliko dana nailazi novi val jakih kozmičkih, energetskih i duhovnih upliva, zato budite posebno budni za stanje svog organizma, pratite  svoje misli i emocije i mijenjajte ih ako su uznemirujućeg karaktera. Sada je najteže ostati miran jer se situacija zateže do kraja i ide ka svom vrhuncu. Zato je naš zadatak broj 1 – održavati  mir u sebi što je duže moguće tijekom svakog dana.

screenshot-5

Sada je najteže ostati miran jer se situacija zateže do kraja i ide ka svom vrhuncu. Zato je naš zadatak broj 1 – održavati  mir u sebi što je duže moguće tijekom svakog dana. Čim primijetimo da smo uznemireni treba se odmah zaustaviti i ispitati svoje misli i osjećaje.

Što nas je to upravo uznemirilo? Kad to ustanovimo, “porazgovarati sa sobom” i potom rastočiti uzrok uznemirenosti. Dajmo sami sebi kontra argumente od onih koji su bili uzrokom naše uznemirenosti i nemira.

Vrlo korisno je ući u meditaciju za one koji je prakticiraju. Ništa bolje ne smiruje um i srce od ulaska u taj “prostor” u kojem sve misli postepeno nestaju i ostaje samo čisto postojanje. Dobro je raditi tehniku svjesnog disanja.

Oni koji nalaze utjehu u molitvi, neka se mole. Ako prakticirate afirmacije, učinite to. Što god da je vaša praksa smirivanja, sada je maksimalno prakticirajte.

Sljedećih nekoliko dana nailazi novi val jakih kozmičkih, energetskih i duhovnih upliva na naše opće stanje, zato budite posebno budni za stanje svog organizma, pratite  svoje misli i emocije i onda ih mijenjajte ako su one uznemirujućeg karaktera.

Sve što sada radimo, mislimo i osjećamo treba biti posvećeno jednom cilju – stvaranju trajnog, dubokog mira u nama.

Jer, jedino mir i razumijevanje situacije u kojoj se nalazimo će nas spasiti od većih životnih potresa, od gubljenja kontrole nad svojim postupcima, od zapadanja u paniku i pravljenja pogrešnih poteza.

Kad god bih prije imala takve periode uznemirenosti, uvijek bih se sjetila onog što sam sama nazvala “Buddhin mir ” i pred očima mi je bila slika Buddhe koji sjedi ispod drveta i ostaje neuznemiren na sva vanjska uznemirenja i napade.

Nađite i vi  neki svoj simbol tog dubokog unutarnjeg mira i neka vam služi kao podsjetnik da se trebate odmah vratiti u svoj unutarnji mir, kad god ste u turbulentnoj situaciji.

Dakle, bez obzira dokle ste došli u stvaranju tog trajnog, unutarnjeg mira, sada je čas da mu se još više posvetite i da ga produbite.

Mir u nama stvara mir u našoj okolini i tako utječemo na svijet samim svojim unutarnjim stanjem. To je još jedan razlog da prakticiramo mir.

Novi.ba/Atma

 

Ne propustite