Luksuzan odmor u centru Zadra - Vila Amore!

Aktuelno
Luksuzan odmor u centru Zadra - Vila Amore!
-

Vila Amore, prva je kuća s ponudom apartmana po microflact konceptu u Zadru. Možete odabrati apartman, parking, doručak, ručak, večeru, plažu, bar i ukupno iskustvo starog grada Zadra.

7

Također imate mogućnost odabira različitih kombninacija svega s popisa, ovisno o vašim željama i potrebama. Kuća u Starom gradu bila je sagrađena 1914. godine i sada je potpuno nova, preuređena, elegantna, ali sa stari šarmom.

8

Kuća ima 9 apartmana. Područje Varoš je najpoznatije područje u Zadru, najpoznatije po malim barovima i restoranima, malim ulicama i kućama, Sveučilištu u Zadru, plaži Riva i još mnogo toga. Tu je svoje mjesto našao i restoran OX - Meet and Eat koji će vas osvojiti svojim šarmom i mamljivim okusima jela s njihovog jelovnika.   

2

Svi apartmani imaju bračni krevet, vlastitu kuhinju s opremom, vlastitu kupaonicu, TV i Wi-Fi i nalaze se u centru Zadra, 200 m od Kneževe palače.

5

 

Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe u mikroflat apartmanu platite samo 70 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite